Andreea Bălan trece printr-o adevărată dramă în prag de sărbători: ”Vă spun un eveniment tragic”

Andreea Bălan trece printr-o adevărată dramă. Andreea Bălan a reușit să treacă cu bine peste toate problemele pe care le-a avut în acest an, dar se pare că în prag de sărbători, artista trăiește o adevărată dramă. Este pentru prima oară când fetițele sale, Clara și Ella își petrec Crăciunul departe de tatăl lor.

Andreea Bălan trece printr-o adevărată dramă în prag de sărbători ”Vă spun un eveniment tragic”

Andreea Bălan trece printr-o adevărată dramă. Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Blondina are o carieră de succes, luptând ani la rând să fie o femeie independentă și să își construiască singură un drum în viață. La un moment dat, artista avea cel ma frumos lucru din viața unei femei, și anume o familie. Era căsătorită cu George Burcea, tatăl celor două minuni ale sale, Clara și Ella.

Din păcate, relația lor a ajuns la final, iar după un an de la căsătorie, cei doi și-au spus adio. A urmat o perioadă stresantă, pentru că atât Andreea, cât și George își aruncau vorbe dure unul celuilalt. Acum, Andreea Bălan trece printr-o adevărată dramă. În urmă cu câteva zile, Andreea împreună cu fetițele sale s-au apucat de împodobit bradul, dar cele mici au fost nemulțumite de faptul că decorațiunile sunt aceleași de anul trecut. Astfel, artista a mers fuga la cumpărături pentru a le îndeplini dorința fetițelor sale.„Voiam să vă spun un eveniment tragic. S-a pierdut Andreea Bălan”, a spus la un moment dat, Alexandru, un prieten de-al artistei. La scurt timp, jurata de la Te cunosc de undeva și-a făcut apariția cu mai multe decorațiuni de Crăciun.

Andreea Bălan dorește custodie completă

Chiar dacă vin sărbătorile de iarnă, perioada aceasta nu a fost prea bună pentru Andreea, după ce a divorțat de George Burcea. După ce și-au spus adio, fiecare și-a făcut o relație, Andreea Bălan cu Tiberiu Argint, iar George Burcea cu Viviana Sposub. Se pare că artista este hotărâtă să ceară custodia completă, dorind să le spună judectătorilor că actorul nu este potrivit pentru a avea grijă de cele două fete. ”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. (…) are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă”, au declarat surse apropiate Andreei.

Mai mult, se pare că venitul actorului s-a mărit odată cu participarea sa la emisiunea ”Ferma”, difuzată la Pro TV, astfel, cuantumul pensiei alimentare va crește și el. Potrivit apropiaților Andreei, vedeta ar putea să-i facă rău actorului, dar preferă să nu vorbească urât despre tatăl fetițelor sale, pentru a nu le afecta pe acestea. ”Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce. Pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au declarat surse apropiate artistei.

Sursa: redactia.ro

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com