ANDREEA BĂLAN, ULTIMELE DETALII DESPRE DIVORȚUL DE GEORGE BURCEA. „ACTELE SUNT DEPUSE CU CEREREA DE…” CE SPUNE VEDETA DESPRE PENSIA ALIMENTARĂ

Au trecut mai bine de 4 luni de când Andreea Bălan și George Burcea au făcut public divorțul, însă de-abia acum a reușit artista să depună actele despărțirii. În urma celor întâmplate, cântăreața își dorește custodie exclusivă și susține că, în funcție de comportamentul fostului său soț, lucrurile s-ar putea schimba. 

Andreea Bălan a făcut publice ultimele detalii legate de divorțul de George Burcea. Vedeta a depus actele de divorț cu condiția de custodie exclusivă, nu înainte de a-l întreba pe fostul său partener de viață dacă asta își dorește cu adevărat.

Pentru că nu a fost nicio cale de împăcare între ei, Andreea Bălan și George Burcea vor semna, în curând, actele divorțului și fiecare va fi liber și din punct de vedere legal. Pentru viva.ro, artista a dezvăluit că își dorește custodie exclusivă.

„Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public.

Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el” a spus Andreea Bălan, pentru sursa citată.

Pe Andreea Bălan nu o interesează pensia alimentară

Andreea Bălan a răspuns, de asemenea, și la o întrebare extrem de incomodă. Mai exact, artista susține că nu o interesează pensia alimentară, ci mai degrabă prezența lui George Burcea, în viața fetițelor pe care le au împreună.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

„Pensia alimentară este obligatorie, nu i-o cer eu. Așa e legea. Pentru mine este important să fie alături de fete, deoarece o pensie alimentară nu suplinește lipsa tatălui și a soțului dintr-o casă” a mai spus artista.

Sursa:P cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com