Andreea Bănică, experiență groaznică într-un aeroport din Egipt. Prin ce a trecut pentru întoarcerea în țară : „N-am pățit în viața mea așa ceva”

Cea mai recentă vacanță a Andreei Bănică s-a îîncheiat într-un mod groaznic pentru vedetă. Experiența de la aeroportul din egipt de la care a luat zborul către România a făcut-o pe artistă să nu-și mai dorească să viziteze această țară. Vedeta a povestit prin ce a trecut pe Insta

a

Andreea Bănică nu mai vrea să se întoarcă în Egipt

  • Andreea Bănică, dezamăgită de situația din aeroportul egiptean.
  • Ce i s-a întâmplat artistei

Andreea Bănică a avut parte de o experiență de neuitat la finalul vacanței sale în Egipt, dar nu în sensul bun. Cântăreața ia în calcul ca aceasta să fie ultima ei vacanță în țara arabă. Iată prin ce a trecut vedeta în aeroport, dar și în zborul spre casă!

Experiența groaznică a Andreei Bănică în aeroportul din Sharm el Sheikh, Egipt

Recent, Andreea Bănică s-a întor dintr-o vacanță petrecută alăturii de familie în Egipt. În timp ce experiența de la resortul în care au fost cazați și cea din sejurul propriu-zis a fost una frumoasă, cea din aeroport i-a lăsat blondinei un gust amar.

Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: „Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos”. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, le-a povestit Andreea Bănică urmăritorilor ei de pe Instagram.

Patru ore petrecute în îmbulzeală

Ca și cum controlul insistent nu ar fi fost de ajuns, Andreea și familia ei au trebuit să facă față și îmbulzelii. Aparent, restricțiile anti-COVID-19 nu se aplică în aeroportul egiptean.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com