Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație cu probleme. Dovada stă în certificatul de naștere al copilului

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut în show-ul Burlacul de la Antena 1, acolo unde s-au îndrăgostit și au început o relație. Andreea a rămas însărcinată și a născut când ei erau deja despărțiți. Au fost multe discuții atunci, dar Andreea a spus că va crește copilul singură și că nu are nicio problemă cu asta. Timpul a trecut, iar Cristi Mitrea și-a dat seama că trebuie să-și cunoască băiețelul și să înceapă o legătură cu aceasta.

a

Ce apare în certificatul de naștere al lui David

Așa se face că Andreea i-a permis să se apropie de David, deși inițial Cristi nu l-a recunoscut ca fiind copilul lui. Dovadă stă faptul că în certificatul de naștere al băiețelului, în dreptul tatălui este o linie.

Acum David are 6 ani și locuiește cu mama lui care este extrem de mândră de el. Andreea Mantea și-a dorit enorm un copil și faptul că a devenit mamă a fost pentru ea o binecuvântare. Relația pe care o are cu băiețelul este foarte apropiată.

În același timp, și Cristi Mitrea este topit după David și se emoționează foarte tare când vine vorba despre copil.

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, Cristi Mitrea, fostul iubit al vedetei de televiziune și tatăl lui David, a explicat motivul pentru care și-a dorit, la un moment dat, să apară în viața lui David. El și Andreea Mantea au o relație atât cât trebuie pentru binele copilului.

Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează, a spus Cristian Mitrea.

Andreea Mantea este fericită și iubește de cinci ani!

Prezentatoarea tv este foarte discretă când vine vorba despre viața sentimentală, dar iubește și este iubită de un bărbat misterios, pe care l-a cunoscut în vara anului 2016.

E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim’ foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul, a spus Andreea Mantea într-un interviu pentru TV Mania.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. La acest moment, ea are o emisiune la Antena Stars.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com