Andreea Marin a rupt tăcerea despre averea pe care o are! Dezvăluiri din trecutul vedetei - RADIO FX NET

Andreea Marin a rupt tăcerea despre averea pe care o are! Dezvăluiri din trecutul vedetei

Andreea Marin a făcut handbal de performanţă în tinereţe. Iar vedeta nu a ezitat să vorbească despre această experienţă.

„Am făcut handbal. Este adevărat că atunci când practici un sport de echipă capeţi o disciplină care îţi foloseşte din plin când ajungi la maturitate. Păcat că noi femeile ne adunăm mai greu când vine vorba de aceste lucruri”, a povestit, în trecut, Andreea Marin, conform gsp.ro.

Deşi este o persoană împlinită din punct de vedere material, Andreea Marin nu este genul de om care să epateze.

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a declarat Andreea Marin pentru wowbiz.

Andreea Marin a mai spus că a apelat la un credit bancar pentru a-şi lua o locuinţă.

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a adăugat prezentatoarea TV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com