Andreea Marin, adevărul despre operațiile estetice. Ce secrete de frumusețe are prezentatoarea de televiziune

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciare figuri din televiziunea română, fiind considerată o femeie deosebit de frumoasă. De-a lungul anilor a rămas neschimbată, iar timpul parcă nu și-a lăsat amprenta asupra chipului său. S-a crezut pentru mult timp că face eforturi deosebite pentru a rămâne mereu tânără, dar adevărul este cu totul altul. Astfel, prezentatoarea a vorbit despre secretele sale de frumsețe, dar și despre subiectul operațiilor estetice.

a

Andreea Marin s-a remarcat încă de la debutul său pe micile ecrane pentru firea sa sensibilă și eleganța sa. Este o femeie frumoasă, cu trăsături deosebite, care reușește negreșit să-i impresioneze pe cei din jurul său. Cu o carieră de mai bine de 20 de ani în televiziune, prezentatoarea are doar motive de mândrie în ceea ce privește viața sa profesională, dar și privată.

Ce secrete de frumusețe are Andreea Marin

Chiar și când vine vorba despre frumusețea sa, care a fost mereu lăudată în spațiul public, Andreea Marin este aceeași persoană modestă și simplă. Recunoaște că statutul de vedetă nu a făcut-o să descopere anumite secrete pentru înfrumusețare, ci a făcut mereu eforturi să aibă grijă de ea.

Imaginea sa veșnic tânără este datorată faptului că a preferat mereu să păstreze ritualurile sale cât mai simple, dar eficiente. Are grijă ca chipul său să beneficieze de cele mai bune tratamente și produse, dar nu uită nici de machiaj. Nu exagerează niciodată, ci preferă să opteze pentru un aspect natural, care doar să-i evidențieze trăsăturile.  Este de părere că multe femei exagerează atunci când vine vorba de machiaj, fapt ce contribuie maturitate chipului lor.

„Nu aș putea spune că am secrete. Pot să spun doar că e bine să-ți menții fața curată, machiajul să fie cât mai fin, mai natural. Nu-ți încărca fața, porii, mai ales că poate nu ai nevoie de asta, nu încerca să-l îmbătrânești. Până la urmă, ceea ce folosim în exces nu face decât să adauge ani”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Prezentatoarea a recunoscut dacă a apelat vreodată la intervențiile estetice

Cât despre intervențiile estetice, care sunt tot mai populare în rândul persoanelor care lucrează în televiziune, Andreea Marin a recunoscut că nu intenționează să apeleze la acestea. Nu este convinsă că o vizită la medicul estetician ar ajuta-o în vreun fel, mai ales că machiajul și micile schimbări pe care și le face sunt suficiente.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com