Andreea Marin, adevărul despre operațiile estetice. Cum se menține Zâna veșnic tânără

ndreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare de la Surprize, surprize a ajuns la 46 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Vedeta a spus adevărul despre secretul tinereții și a vorbit deschis chiar și despre operațiile estetice.

a

Andreea Marin, despre secretul tinereții

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete de la noi din țară. La 46 de ani, vedeta arată cum multe femei doar visează, poate chiar și cele mai tinere decât ea. Este o femeie foarte îngrijită, care reușește să fie mereu aranjată și elegantă, așa cum și-a obișnuit publicul.

Multe doamne și domnișoare ar vrea să știe cum reușește vedeta să se mențină în formă, dar și ce operații estetice are. Zâna a precizat că tot ce face este să aibă grijă de tenul ei, să îl mențină mereu curat și să nu folosească mai mult machiaj decât este cazul, pentru că niciodată nu i-a plăcut să exagereze și să-și încarce fața. Știe să își scoată în evidență trăsăturile și folosește produse de calitate.

„Nu aș putea spune că am secrete. Pot să spun doar că e bine să-ți menții fața curată, machiajul să fie cât mai fin, mai natural. Nu-ți încărca fața, porii, mai ales că poate nu ai nevoie de asta, nu încerca să-l îmbătrânești. Până la urmă, ceea ce folosim în exces nu face decât să adauge ani”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin, adevărul despre operațiile estetice

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz-ul românesc, iar frumusețea ei este apreciată de toată lumea. De-a lungul anilor, s-a zvonit de multe ori că ar fi apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a arăta mai bine și a-și ascunde vârsta.

Vedeta spune, însă, că nu este adepta intervențiilor chirurgicale, pentru că prefera naturalețea. Nu este deranjată de semnele lăsate de trecerea anilor, pentru că i se pare ceva firesc. Celebra Andreea Marin spune că nu vrea să schimbe nimic la ea, pentru că este mulțumită de cum arată. Totuși, ar opta pentru o altă culoare de păr. dar doar atât.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com