ANDREEA MARIN, DEZVĂLUIRI INCENDIARE DIN RELAŢIA CU IUBITUL CU 10 ANI MAI TÂNĂR: „SE ŢINE BINE BĂTRÂNICA”

Andreea Marin încă ”poate” și nici nu prea are cum având în vedere că partenerul ei este cu aproape 11 ani mai tânăr ca ea. Vedeta a dezvăluit secretul din spatele diferenței de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Ionuț Brâncoveanu. 

a

Andreea Marin este, de o bună perioadă, îndrăgostită. Şi-a găsit jumătatea, după mai multe relaţii zbuciumate. Adrian Ionuţ Brâncoveanu este “achiziţia” fostei ”Zâne a surprizelor”, un bărbat în floarea vârstei, mai exact 36 de ani.

Andreea Marin, dezvăluiri incendiare din relaţia cu iubitul cu 10 ani mai tânăr

Învitată în cadrul unui podcast, Andreea Marin a dezvăluit că, în ciuda diferenței de aproape 11 ani dintre ei, ”flacăra” iubirii este mai aprinsă ca niciodată. Așa cum a menționat, vârsta reprezintă  doar un număr și ”bătrânica se ține bine”:

”Este mai tânăr cu 10 aproape 11 ani. Nu văd nicio problemă în asta. Nu este prima relație în care sunt cea mai vârstnică, pe de altă parte se ține bine bătrânica, în sensul în care văd oameni de vârsta mea care arată mult mai vârstnici. Din punctul ăsta de vedere nu există nicio urmă de problemă între noi. 

Dacă ne vezi pe stradă nu spui ca există această diferență între noi și atâta vreme cât ne potrivim la minte, trup și suflet, nu văd nicio problemă”, a spus Andreea Marina în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Se spune că atragi ceea ce gândești ori simți. Așa a atras și Andrea Marin iubirea în viața ei. Adrian Brâncoveanu a convins-o că merită o viață alături de ea, însă nici nu s-a pus problema de o dragoste la prima vedere:

”Pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag apropiat, eu pe tatăl meu și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind de lucruri dureroase. Nu a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a mi spus Andreea Marin.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com