ANDREEA MARIN, IRONIZATĂ DE FANI DUPĂ ULTIMA POSTARE FĂCUTĂ. CUM A REACȚIONAT VEDETA

Fără doar și poate, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. În ciuda faptului că se bucură de notorietate, prezentatoarea TV a fost mereu o fire discretă. Nu a fost implicată în conflicte și nici nu a intrat în polemici atunci când i-au fost aduse diverse acuzații.

a

Și de această dată, Andreea Marin a procedat la fel. Vedeta a publicat, recent, o fotografie în care apare lângă un brad de Crăciun și promovează unul dintre supermarket-urile celebre din România. Lucru care a dus la câteva comentarii răutăcioase: ”Cine mai vrea paid partnership with Auchan?/ Brazii din plastic sunt dezgustători”, au fost două dintre comentariile fanilor. Vedeta nu a reacționat, însă, în niciun fel.

Pe lângă proiectele de televiziune în care este implicată, vedetei îi intră în cont bani frumoși și din promovarea diverselor branduri și produse.

Andreea Marin, criticată de fani (sursa FOTO: Instagram)

Andreea Marin, ajutată de iubit să-și renoveze casa

De câțiva ani buni, Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele diplomatului Adrian Brîncoveanu și sunt mari șanse ca cei doi să ajungă în fața altarului. Relația lor este cât se poate de serioasă, iar iubitul vedetei o susține necondiționat pe Andreea Marin.

Recent, prezentatoarea TV a decis să-și renoveze casa și mărturisește că fără ajutorul iubitului ei nu s-ar fi descurcat. Adrian Brîncoveanu s-a implicat total în amenajarea noii case în care locuiește cu iubita lui, deși Andreea Marin a dezvăluit că a fost o investiție costisitoare și neașteptată

”Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o înteagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta. Dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă.

Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi”, a mărturisit Andreea Marin.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com