Andreea Marin, reacţie după ce a văzut imaginile cu Tuncay şi asistenta acestuia - RADIO FX NET

Andreea Marin, reacţie după ce a văzut imaginile cu Tuncay şi asistenta acestuia

Andreea Marin a oferit o reacţie, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, după ce am prezentat imaginile în care Tuncay şi asistenta lui negociau închirierea unui apartament în zona Lacului Tei.

“Nu mă interesează subiectul, este un capitol încheiat pentru mine, ne-a declarat, detaşată, “Zâna”. Andreea era veselă, cu zâmbetul pe buze, semn că a lăsat în urmă trecutul şi îşi vede liniştită de viaţă.

CANCAN.RO, , v-a oferit zilele trecute, în premieră, imagini de la întâlnirea “de afaceri” avută de Tuncay şi asistenta lui cu alte două persoane. Să-i zicem aşa, având în vedere că Tuncay şi asistenta au discutat despre închirierea unui apartament .

Extrem de zâmbitori, Tuncay şi asistenta lui au arătat cât de fericiţi sunt împreună! Şi n-au trecut decât două luni de când turcul a divorţat de “Zână”. Dar ce să ne mai mirăm, având în vedere că, la numai o lună de la divorţ, Tuncay era surprins ieşind împreună cu asistenta lui din blocul în care are un apartament Andreea Marin!

Tuncay şi asistenta lui au negociat zilele trecute închirierea unui apartament
Tuncay şi asistenta lui au negociat zilele trecute închirierea unui apartament

De partea cealaltă, Andreea Marin şi-a găsit liniştea şi bucuria după divorţul de Tuncay. “Zâna” a cunoscut din nou un succes enorm în televiziune, fiind lăudată pentru prestaţiile sale de jurat în cadrul show-ului “Uite cine dansează”, aşa cum CANCAN.RO, site-ul numărul 1 din România, a mai relatat. Femeie elegantă, inteligentă, foarte frumoasă (…) Felicitări, Andreea Marin, pentru tot ceea ce însemni tu!!!, a comentat, pe Facebook, o fană a “Zânei”, în timp ce altcineva a remarcat: De când ai început acest divertisment, ai întinerit. Eşti tot mai frumoasă.

Andreea Marin este foarte lăudată şi pentru noul ei stil vestimentar. “Zâna” îmbracă la show-ul “Uite cine dansează” ţinute superbe, create de Cristina Săvulescu.

În materie de îmbrăcăminte, din câte am văzut eu până acum, îmi place tot, i-a transmis o admiratoare, pe Facebook, Andreei Marin. Sunt curioasă ce ţinută ai pregătit pentru această seară specială. Cred că o să fii deosebită ca de fiecare dată, i-a scris o altă fană “Zânei” înainte de una dintre emisiuni. Eleganţa este prezentă mereu în ţinutele tale!, a mai remarcat cineva. Sunt doar câteva dintre numeroasele comentarii ale celor care au văzut ţinutele Andreei Marin la show-ul “Uite cine dansează” şi au rămas impresionaţi!

sursa:cancan.ro

 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com