Andreea Marin și iubitul său, dați în judecată de o vecină. Ce a deranjat-o pe aceasta la cei doi: acum le cere și daune

După mai multe relații și căsnicii eșuate, Andreea Marin pare că și-a găsit în sfârșit sprijinul și echilibrul în brațele iubitului său, diplomatul Adrian Brâncoveanu. Chiar dacă el este mai tânăr cu 11 ani decât Zâna Surprizelor, acest lucru nu afectează deloc iubirea lor, iar cuplul este unul solid.

Și chiar dacă între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu totul pare să funcționeze perfect, iată că există vecini care le perturbă liniștea. Din fericire, povestea este una cu final fericit.

În urmă cu trei ani, iubitul vedetei a dat-o în judecată pe vina E.C., care ar fi adus mai multe modificări clădirii în care locuiesc cei trei. Imobilul este din anul 1905, așa că teoretic aceasta nu ar fi avut dreptul să construiască nimic fără o aprobare prealabilă. Și cum era de așteptat, ținând cont de cele menționate, Adrian Brâncoveanu a câștigat.

Vecina i-a dat în judecată pe Andreea Marin și iubitul său

Doar că vecina nu a dorit să renunțe și i-a dat și ea în judecată pe Andreea Marin și pe partenerul de viață al acesteia pe motiv că cei doi i-ar fi adresat anumite replici jignitoare, așa că le-a cerut și daune.

Procesul s-a aflat pe rolul Tribunalului București, cu obiectul: ”pretenții”, dar a fost pierdut din start de vecina recalcitrantă.

„Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, la Tribunalul Bucureşti. Prezenta încheiere se va comunica reclamantei”, este scris în decizia recentă a instanței.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com