ANDREEA TONCIU ESTE DIN NOU ÎN EVIDENȚĂ. CIRC DUPĂ O CEARTĂ CU SOȚUL: „M-AU AUZIT TOȚI VECINII”

Chiar dacă se iubesc la fel de mult ca în prima zi, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu s-au certat așa de tare că au auzit toți vecinii. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. 

a

Bruneta a povestit într-un interviu recent că tot conflictul a pornit de la faptul că bărbatul nu este de acord ca Andreea să participe la Asia Express. Invitată la „Star Matinal”, mărturisește că profesional vorbind a avut ceva de suferit din cauza geloziei soțului ei, care nu prea a lăsat-o să se implice în multe proiecte de televiziune.

A început să țipe imediat cum a ajuns acasă

Ea a mai spus și că după ce a ajuns acasă, aceasta a început să țipe la soțul ei în gura mare, întrebându-l de ce nu a lăsat-o să participe la emisiune. Potrivit spuselor ei, Andreea a și plâns în hohote atât de tare, încât crede că vocea ei s-a făcut auzită în casele tuturor vecinilor.

„Eu fără televiziune aș fi… Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita.

În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a spus Andreea Tonciu la „Star Matinal”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com