ANDREEA TONCIU, MĂRTURISIRE-BOMBĂ MARIAJUL CU DANIEL NICULESCU: “BAG DIVORȚ DIRECT ȘI…”

Andreea Tonciu a făcut o mărturisire-bombă mariajul cu Daniel Niculescu. Declarația privind divorțul de soțul ei vine după multă vreme în care s-a zvonit c-ar exista probleme între ei. Fiica lor, Rebecca Maria Niculescu, a împlinit patru ani în urmă cu aproape două luni. 

Andreea Tonciu, mărturisire-bombă mariajul cu Daniel Niculescu într-o emisiune TV

În vârstă de 34 de ani, Andreea Tonciu a afirmat în cadrul unui interviu oferit recent că nu i-ar ierta niciodată soțului ei o aventură. Astfel, a subliniat aceasta, ar depunde imediat actele de divorț și s-ar recăsători cu un turc. Desigur, ea e conștientă că ar rămâne legată pentru totdeauna de Daniel Niculescu pentru că au o fetiță superbă împreună – puteți vedea cât de mare s-a făcut Rebecca în galeria foto a articolului.

“Dacă mă înșală soțul meu, e greu să spun că o să-l părăresc pentru că ne leagă un copil. Dacă vreodată aud că umblă cu vreuna, eu bag divorț direct și mă recăsătoresc cu un turc”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Tonciu, declarații despre al doilea copil

“Astăzi, mă simt cât de cât bine, dar de vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. (…). Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile”, a mai spus fosta asistentă TV.

Ulterior, soția lui Daniel Niculescu a mai dezvăluit că își va face în curând testul de sarcină, dar și următoarele amănunte: Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile.

Rebecca Maria Niculescu s-a născut pe 8 iunie 2016. Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebreties” a devenit mămică pentru prima dată la o clinică privată din București şi a optat pentru o operaţie de cezariană.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com