ANDREEA TONCIU, REACȚIE SURPRINZĂTOARE ÎNTR-UN LIVE PE INSTAGRAM: ”ERAM PANICATĂ, MI-AM TERORIZAT ȘI COPILUL. AM AJUNS LA CONCLUZIA CĂ…”

Andreea Tonciu s-a confestat fanilor, într-un LIVE pe Instagram, iar subiectul pe care l-a abordat este cel care ține o întreagă planetă în alertă, de mai multe luni – noul coronavirus. Pandemia a înspăimântat-o, inițial, pe vedetă, numai că acum a mărturisit că are o cu totul altă părere, chiar dacă aceasta intră în contradicție flagrantă cu aceea transmisă, pe toate canalele, de specialiști.

Cu siguranță, fanii Andreei au fost luați prin surprindere, iar foarte mulți au considerat că perioada lungă de izolare a determinat-o să aibă o reacție exagerată. Andreea Tonciu a dorit să transmită un mesaj cel puțin controversat.

„Voi credeți, dragilor, în coronavirus? Eu o lună jumate am crezut. Eram panicată, am făcut atacuri de panică. Nici gunoiul nu l-am dus. Mi-am terorizat și copilul. Nu am văzut-o pe bunica și bunicul de o grămadă de timp. Am fost terorizată de acest virus. Fraților, am ajuns la concluzia că este o simplă gripă! Cred că toată România o să aibă această gripă, eu așa consider”, a spus Andreea Tonciu. 

Andreea Tonciu a dat fanilor… sfaturi medicale

Numai că Andreea Tonciu nu s-a oprit aici, așa că a trecut și la unele… sfaturi medicale. Din punctul său de vedere, infecția cu noul coronavirus s-ar putea trata și cu… paracetamol.

Vedeta consideră că totul este doar o ”simplă răceală” – cu toate că această criză medicală fără precedent induce o cu totul altă concluzie – și că te afectează, firește, dacă ești în vârstă.

„Coronavirus există, dar e un virus normal. Dacă ești bătrân, normal că te afectează! Stați, dragilor, liniștiți cu coronavirus. Este o simplă răceală care se poate trata cu paracetamol de acasă. Dacă, Doamne ferește, ești bolnav de altceva, poate să fie periculos. E altceva la mijloc, strategiile statului, dar noi să fim sănătoși”, a mai spus vedeta, adăugând și că de-abia așteaptă să plece în vacanță. ”Eu am un chef nebun să mă duc în vacanță, să o duc pe Rebi în vacanță. O să mă duc la noi în Deltă, iar în septembrie vreau să merg în Turcia. Eu iubesc Turcia. Vreau să mă duc să mă fac mai frumoasă, că îmbătrânesc. Nu la corp, sunt deja slabă”, a concluzionat Andreea Tonciu în LIVE-ul de pe Instagram. 

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com