Anghel Iordănescu, victima lui Emi Pian. Povestea incredibilă a ţepei de 375.00 de euro!

Ascensiunea clanului Duduianu a început prin anii 2000, datorită unor activități infracționale violente, dar și a unor alianțe cu alte clanuri. Una dintre cele mai tari lovituri a fost pe punctul de a fi dată în 2006, atunci când interlopii au fost la un pas să-l țepuiască pe Anghel Iordănescu cu suma de 375.000 euro.

Anghel Iordănescu antrena la acea vrele în Arabia Saudită și avea o avere de peste 50 milioane euro. Voia să-și cumpere o casă în zona Pieței Charles De Gaulle, astfel că s-a pus pe treabă și a contactat mai multe agenții imobiliare. Un agent l-a pus în legătură cu doi membri ai clanului Duduianu, care susţineau că dețin o casă ce s-ar fi potrivit cerințelor antrenorului, scrie Impact. Se pare că aceștia închiriaseră imobilul și făcuseră rost de copii ale actelor, pe care i le-au prezentat lui Anghel Iordănescu ca fiind originale.

„Generalul” a fost convins că face o alegere bună și a bătut palma cu aceștia pentru suma de 375.000 euro, ce urma să fie predată în prezența unui notar. A fost salvat după ce notarul a observat că ceva nu este în regulă în privința actelor casei și l-a atenționat!

Duduienii și-au cerut scuze și i-au promis lui Anghel Iordănescu că revin într-o oră cu actele originale însă a fost doar o minciună, astfel că acesta a renunțat la cumpararea casei.

Sursa: romaniatv.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com