ANM a emis avertizare de ninsori în România. În ce zone se așteaptă un nou strat de zăpadă

Nu scăpăm de iarnă așa ușor. ANM a emis o nouă avertizare de ninsori în România, ce va fi în vigoare până mâine dimineață.

a

Meteorologii ANM au transmis o nouă avertizare pentru România. Este în vigoare de miercuri până joi, când se așteaptă ninsori, depunându-se un nou strat de zăpadă în zonele vizate de alerta ANM.

ANM a emis avertizare de ninsori în România. În ce zone se așteaptă un nou strat de zăpadă

Deși suntem la mijlocul lunii martie, iarna nu ne dă pace prea repede, Informarea ANM care anunță ninsori a intrat în vigoare în dimineața zilei de miercuri, la ora 8.00 și va rămâne valabilă până joi, la aceeași oră. Iar zonele în care este așteptat un nou strat de zăpadă sunt în special cele de munte.

În acest interval vor fi ninsori local moderate cantitativ care se vor extinde dinspre masivele vestice și vor cuprinde toată zona montană.

În zona Carpaților Occidentali, precum și în vestul Carpaților Meridionali, local ninsorile vor fi moderate cantitativ (10-15 l/mp și izolat peste 20 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

Prognoza meteo 14 martie – 11 aprilie 2022. Când scăpăm de frig

Meteorologii ANM au făcut publică și prognoza pentru următoarele săptămâni. Iată când scăpăm de frig în România.

Prognoza meteo pentru săptămâna 14 – 21 martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și la munte. Cu excepția regiunilor vestice, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în zona Carpaților Orientali.

Prognoza meteo săptămâna 21 – 28 martie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în jumătatea de nord-vest a teritoriului.

Prognoza meteo săptămâna 28 martie – 4 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo săptămâna 4 – 11 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni, în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel specific perioadei.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com