ANM transmite un mesaj nou de vreme severă! Avertizarea este valabilă de joi, 1 aprilie, ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a transmis un mesaj nou de vreme severă. Informarea meteorologică intră în vigoare joi, 1 aprilie de la ora 21.00 și este valabilă până vineri, 2 aprilie, la ora 21.00.

a

Mesaj de vreme severă: Se întorc ploile

Se întorc ploile în România. ANM anunță că începând din această seară și până mâine seară, vor fi ploi moderate cantitativ, instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului.

Informarea este valabilă în intervalul 1 aprilie ora 21.00 – 2 aprilie ora 21.00.

Zonele vizate sunt Maramureș, Crișana, Transilvania, Banat și Moldova, pentru ziua de joi, iar vineri după amiază ploile se mută în regiunile sud-estice.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, vor fi ploi mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice, în noaptea de joi spre vineri (01/02 aprilie) și în prima parte a zilei de vineri (02 aprilie) în Maramureș, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei și local în Banat și în Moldova, iar în cursul după-amiezii zilei de vineri (02 aprilie), în special în regiunile sud-estice.

Potrivit informării, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…25 l/mp, favorizând topirea parțială a stratului de zăpadă din zona montană. Izolat se va semnala grindină.

Vânt puternic în majoritatea regiunilor

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, mai ales în cursul zilei de vineri (02 aprilie), local și temporar, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali, cu peste 70…80 km/h.

Ne așteaptă o răcire accentuată a vremii. Temperaturile vor scădea simțitor și vremea va deveni deosebit de rece la finalul acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Temporar vor mai fi precipitații sub formă de ploaie în zonele joase de relief, și mai ales ninsori în zonele montane și submontane.

Cu alte cuvinte, se răcește vremea. Potrivit prognozei emise de meteorologi pentru 2 săptămâni, începând din data de 3 aprilie și până pe 11 aprilie vor fi oscilații termice importante, și zilele calde vor alterna cu zile în care temperaturile vor fi scăzute.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com