ANNA LESKO NU LE DĂ PACE INTERNAUȚILOR: ”CÂND VREI SĂ IEȘI CU BĂIEȚII ȘI NEVASTĂ-TA SE PUNE AȘA!”

Anna Lesko s-a specializat, se pare, în preparate culinare și nu oricum ci în direct, lângă Lora și Cove, la emisiunea Vorbește Lumea de pe Pro TV. Nu vă imaginați că a renunțat la Instagram! Din contra, aparițiile ei sunt parcă mai incendiare, dar au și texte ”memorabile”.

De curând, Anna a postat o fotografie sexy, unde își arată picioarele bronzate și lucrate, pe pat, în timp ce-și bea cafeaua. Și primul comentariu a fost pe măsura instantaneului! ”Când vrei să ieși la fotbal cu băieții și nevastă-ta se „pune” așa la tv”, a scris un admirator al artistei. Și au continuat remarcile, de la ”pupici dulci peste tot” până la ”superbă!”

Anna Lesko nu le dă pace internauților: ”Când vrei să ieși cu băieții și nevastă-ta se pune așa!”

Într-o altă fotografie, Anna Lesko e toată roz, cocoțată pe canapeaua…roz. ”Psihologia dorinței noastre zace deseori îngropată în detaliile copilăriei. Acolo am învățat să iubim și în ce fel… Am învățat noi să experimentăm plăcerea sau nu, să ne încredem în alții sau nu, să primim sau să fim respinși?, a scris Anna în dreptul fotografiei. ”Anna, te-am judecat cândva, iar timpul mi-a arătat ce suflet ești. Ești minunată”, ”Felicitări”! Două reacții care au făcut-o pe Anna Lesko să radieze de bucurie.

Tot Anna Lesko era aceea care le preda fanilor ei rețeta perfecta de …bronzat! ”Am o rețetă și pentru un bronz perfect”, a scris Anna Lesko în dreptul unei fotografii incendiare. Iar replicile nu au întârziat să apară. ”N-am crezut vreodată că o femeie de carieră ca tine mai poate să fie și gospodină! Ești tare rău…pe bune, dacă eram bărbat…te vedeam femeia perfectă! Da sunt femeie si …mă cam enervezi”, ”Se ia pielea se bate bine și apoi la cuptor încins în prealabil la…..1000 de grade!!!!!!”, ”Doamnă Elegantă”,”Eu dacă aș găti atâtea câte faci tu, cozonaci și toate alea cu atâta făină și ulei și unt și atât zahăr m-aș îngrășa 100 kg. Eu cred că tu nu mănânci deloc din alea, le dai tot prietenelor tale, ele se fac grase și tu rămâi așa, slabă și frumoasă”, ”Anecika, eu te ador. Tare mult te-am căutat prin net și te-am găsit, în sfârșit. Eu te adoram din momentul când am auzit prima dată piesa Anecika moia. O ascultam de 10000 de ori pe zi”, ”Ești unică”, au reacționat fanii artistei.

Sursa foto: Instagram

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com