ANTENA 1 A CONFIRMAT ZVONURILE. EMISIUNEA ACCES DIRECT, ANULATĂ: ANGAJAȚI ȘI INVITAȚI, INFECTAȚI CU COVID

La puțin timp după ce în presă s-a scris că Vulpița, soțul ei Viorel, dar și alți membri ai echipei emisiunii Acces Direct au simptomele specifice coronavirusului, postul Antena 1 a dat un comunicat prin care confirmă cazurile, fără însă să precizeze nume.

Ediția de joi a emisiunii nu a mai fost difuzată, în locul ei rulând o emisiune mai veche, filmată în weekeed. Potrivit unor surse citate de decizia ar fi fost luată de către oficialii Antenei 1 după ce Veronica Stegaru, cunoscută drept „Vulpița”, prezentă în aproape fiecare ediție a emisiunii din ultimele șase luni, a avut febră și vărsături după ce s-a întors cu trenul de la Blăgești.

Mesajul televiziunii

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, a transmis Antena 1 .într-un comunicat.

Șoferul care a adus-o la București se simte rău

Vulpița a fost plecată timp de o săptămână acasă, în județul Vaslui, și de acolo s-a întors cu o mașină a trustului. Șoferul care a adus-o se simte și el destul de rău. În zilele următoare, Veronica ar trebui să fie prezentă în studio pentru noi dezvăluiri despre relația cu Viorel, care părea să fi intrat în impas după plecarea ei la Blăgești.

Durerile Vulpiței au fost atât de mari, încât aceasta nu a putut nici să se deplaseze până la emisiune. În trecut, Vulpița a mai acuzat probleme de sănătate din cauza bilei. „ S-a simțit rău astăzi Veronica. A avut probleme cu stomacul”, a declarat, foarte supărat, Viorel Stegaru.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com