ANTONIA A RĂBUFNIT DE ZIUA FIICEI EI! DUPĂ SCANDALUL CU MARIO FRESH ȘI ALEXIA ERAM, ARTISTA DĂ DE PĂMÂNT CU „APROPIAȚII”: „SUNTEȚI RĂUTĂCIOȘI ȘI FALȘI”

Antonia a răbufnit pe rețelele de socializare! Iubita lui Alex Velea taie și fulgeră precum o leoaică, când vine vorba de puiul ei. Cântăreața s-a arătat dezamăgită de unii prieteni că nu i-au urat „la mulți ani” Mayei de ziua ei de naștere.

a

Antonia a transmis mai multe mesaje răvășitoare pe contul său de Instagram, pe care la puțin timp le-a șters.

„Cine mă cunoaște personal, știe că ziua Mayei este o zi specială pentru mine și tot ce este legat de Maya este un subiect sensibil. Vă mulțumesc pentru gestul de a-I ura „la mulți ani”, înseamnă foarte mult pentru mine, iar cei care știu treaba asta și au văzut postările mele mi-ați dat chiar și like, dar tot nu mi-ați scris nimic, lucrul acesta spune multe despre voi. Mă mir foarte mult, pentru că sunt câțiva dintre voi care sunteți părinți și mă așteptam să fiți mai sensibili și mai buni, cu cât mai mult este un suflet de copil și până la urmă este un gest super mic care nu doare să îl faci, ceea ce duce la o singură concluzie, că sunteți răutăcioși și falși

Momente de genul ăsta imi fac să-mi pară rău că am împărțit treburi intime cu anumiți oameni și că m-am deschis față de ei… ei cunosc durerile mele, dar, de fapt, nu le-au păsat nicioddată , dacă nici măcar unui copil nu poți să îi spui „La mulți ani”. Pentru cei care îi cunosc personal.”

Aveți mare grijă la prieteniile false! Unii dintre ei se pot preface foarte bine!”, a scris Antonia pe Instagram.

Scandal cu Mario Freh și Alexia Eram

Toată supărarea Antoniei vine la doar o săptămână de când s-a aflat că artista și iubitul ei Alex Velea sunt în război cu cuplul Mario Fresh și Alexia Eram. Abi Talent a povestit totul.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. 

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”,a scris Abi Talent, în câteva story-uri pe care, ulterior, le-a șters.

Cuplurile Velea-Antonia și Maro Fresh-Alexia Eram sunt la „cuțite”

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com