ANTONIA ȘI ALEX VELEA, CĂSĂTORIE ÎN SECRET? DETALIILE CARE VORBESC DE LA SINE

Antonia și Alex Velea s-au căsătorit în secret? Ultimele imagini publicate de cei doi pe internet indică faptul că și-au unit destinele.

a

Alex Velea a postat o fotografie cu mama copiilor lui, care îl ținea tandru cu mâna pe chip. Pe degetul Antoniei s-a văzut inelul mult așteptat, iar pe fața artistei se zărea acea fericire specială.

De altfel, pe profilul ei de Instagram, Antonia i-a dedicate un mesaj extrem de emoționant lui Alex Velea.

”Mulțumesc frumos pentru susținere și cuvintele tale care mă liniștesc! Ai multă răbdare cu mine și mă înveți să fiu un om mai bun și mai bun! Atunci, în zilele când simt că toată lumea e împotriva mea, îmi amintești că nu merit să fiu tristă! Te iubesc și îți mulțumesc! Te admir mult! @iamvelea”,a postat Antonia pe contul său de Instagram.

Alex Velea, declarații despre nunta cu Antonia

Invitat în urmă cu ceva timp la Xtra Night Show, de la Antena Stars, Alex Velea a făcut declarații incendiare despre nunta cu Antonia.

”Nu o să fim toată viața în concubinaj, noi ținem la lucrurile astea. Nu suntem tradionaliști să ținem neapărat la lucrul ăsta. Lucrurile astea contează față de noi înșine, față de Dumnezeu, de familiile noastre și o să facem treaba asta cu nunta, doar că așteptam cu momentul oportun. Anul ăsta sunt multe nunți, anul ăsta nu. Am fost la un botez și am stat cu mască. Vreau să mă bucur de momentul ăsta.”a spus Alex Velea la Antena Stars.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com