Anul 2018 este al lor. Cea mai puternică zodie va deține supremația - RADIO FX NET

Anul 2018 este al lor. Cea mai puternică zodie va deține supremația

Astrologia spune că, în conformitate cu semnul zodiacal şi elementul natural de care aparţinem, există anumite trăsături comune care ne definesc personalitatea. 

BERBEC

Semnul Berbecului este unul dintre cele mai puternice din Zodiac. Nativii sunt plini de energie şi vitalitate, cu o personalitate intensă şi aventuroasă.

Oamenii născuţi sub semnul Berbecului nu se tem de nimic, sunt întotdeauna dispuşi să înceapă noi provocări şi au o atitudine de lider, care le dă şi o mare siguranţă de sine.

SCORPION

Scorpionii au o personalitate foarte puternică, dar sunt, de asemenea, diferiţi de restul semnelor zodiacale pentru intensitatea lor. Acest lucru este vizibil în mod special la nivel emoţional, deoarece Scorpionul nu se va mulţumi cu nimic, iar pasiunea lor îi face să fie de neoprit până când îşi ating obiectivele dorite.

Când întâlnești o persoană născută în această zodie, primul lucru pe care-l observi la ea sunt vibrațiile reci care o înconjoară.
Și, pentru că nativii Scorpion sunt considerați cei mai calculați oameni și cei care sunt foarte greu de mulțumit, iată care sunt caracteristicile care-i definesc perfect!

Se spune că nativii Scorpion sunt maeștri ai dăruinței și sunt conduși de pasiune. Ei sunt implicați emoțional în tot ce fac, acesta fiind motivul pentru care creația lor este nelimitată.

Persoanele născute în zodia Scopion au un spirit de luptător. Nu renunță niciodată la nimic, indiferent de cât de grave sunt problemele cu care se confruntă. Continuă să lupte și să găsească toate soluțiile posibile.

Există un singur cuvânt care-i definește pe nativul Scorpion – independența. Ei muncesc foarte mult, nu așteaptă nimic de la nimeni. În plus, acceptă ajutorul când au nevoie și când li se oferă, dar ei sunt cei care decid ce este mai bine pentru bunăstarea lor.

RAC

Deşi sunt cunoscuţi pentru schimbările lor bruşte şi rapide, Racul este, de asemenea, foarte puternic şi persistent.

Mai exact, ei sunt, de obicei, oameni foarte siguri, care au încredere în propria lor competenţă, ceea ce le face să dezvolte o personalitate ambiţioasă în viaţa lor de lucru şi sentimentală.

Oamenii născuţi sub zodia Rac sunt foarte pretenţioşi cu prietenii şi partenerii şi se laudă cu mare sinceritate, chiar dacă trebuie să rănească sentimentele altcuiva.

sursa:huff.ro

Alternativa la aspirină despre care medicul tău nu ți-a spus niciodată

Milioane de oameni folosesc zilnic aspirină fără a-și da seama de adevăratele pericole. Vestea bună este că există o alternativă naturală de care cercetătorii spun că este mai sigură și mai eficientă.

Aspirina este luată cu sfiinţenie de milioane de oameni în fiecare zi ca măsură preventivă împotriva atacului de cord, adesea fără ca utilizatorul să aibă cunoștință de riscurile grave de sănătate asociate cu acesta, unele cu potențial letal. Puteți observa peste 60 de efecte adverse ale aspirinei pe pagina de cercetare a aspirinei GreenMedInfo.com, dacă aveți îndoieli cu privire la cât de gravă este această problemă.

Popularitatea pe o scară largă a Aspirinei se bazează pe proprietățile sale de subțiere a sângelui. Dar există astăzi alternative mai sigure, surprinzător de eficiente și mult mai naturale pe piață.

De exemplu, Pycnogenol, o formă înregistrată a unui extract de coajă de pin maritim franțuzeasc, poate fi găsită pe rafturile a mii de magazine de sănătate din întreaga lume și unică printre produsele naturale, are o bază largă de cercetări clinice umane care susțin utilizarea pentru o mare varietate de condiții de sănătate. Puteți vizualiza pagina de cercetare pycnogenol a GreenMedInfo.com să aruncați o privire asupra cercetării publicate.

Mai mult, în testele de comparație încrucișată, Pycnogenolul a fost găsit cel puțin la fel de eficace ca aspirina în prevenirea coagulării sangelui, dar la doze semnificativ mai mici și cu un profil de siguranță superior.

Natura oferă soluții testate în timp

Nu ar trebui să fim surprinși de faptul că un complex natural de fitocompuşi (de ex. Pycnogenol) ar trebui să depășească un medicament sintetic, considerând că organismele noastre au co-evoluat de milioane de ani cu lucruri naturale (de exemplu alimente, ierburi, mirodenii); şi numai o sută cu cele sintetice (de exemplu, medicamentele brevetate). Pycnogenol, ca extract de scoarță, reprezintă aproximativ 65-75 procente proantocianidine (procianidine), o clasă de polifenoli găsite într-o mare varietate de plante, dintre care multe au fost în dieta umană de la începutul speciei noastre și înainte. Unele exemple clasice includ ceai verde și negru, afine, boabe de cacao, scorțișoară și coacăz negru. Polifenolii, desigur, sunt agenți antoxidanți puternici, precum și molecule de semnalizare care, probabil, efectuează o varietate de funcții de reglare genetică, care pot avea valoare într-o gamă largă de condiții de sănătate.

Este suficient să spunem că, pe măsură ce mașina biomedicală avansează și vedem un corp din ce în ce mai voluminos de literatură care investighează beneficiile pentru sănătate și mecanismele de acțiune care stau la baza intervențiilor naturale pentru prevenirea și tratarea bolilor, vom deveni din ce în ce mai obligați să alegem, alternative la substanțele chimice sintetice, deoarece cele dintâi sunt nu numai mult mai sigure, dar adesea mai eficiente decât majoritatea oamenilor de știință și medici care au visat vreodată posibil.

citeste continuarea pe pagina 2>>>

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com