Anul nașterii spune totul despre tine! O singură cifră îți dezvăluie întreaga ta viață!

Anul nașterii spune totul despre tine! O singură cifră îți dezvăluie întreaga ta viață! Ai curaj să afli?
Oricât de greu ar părea de crezut, ultima cifră a anului în care te-ai născut poate dezvălui multe despre tine și despre personalitatea ta. Ai curajul să afli?
Testul acesta este mai simplu decât crezi.

a

Urmărește informațiile de mai jos ca să afli ce spune ultima cifră din anul în care te-ai născut despre tine! Exemplu: pentru cei născuți în 1992, cifra destinului este 2!

Cifrele 0 și 1 (elementul natural metal) arată despre tine faptul că ai un caracter puternic și o voință de fier, cu care poți răsturna munții!

Nimic nu pare prea greu pentru tine și orice obstacol este doar o altă provocare la care tu găsești ușor soluție. Ai un suflet bun și iubești generozitatea și stabilitatea.

Cei care au ultima cifră din anul nașterii 2 sau trei (elementul natural apă) sunt persoane cu un suflet mare, care nu ratează nicio ocazie pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Imaginația bogată și seriozitatea te fac mereu să ai succes în carieră. Nu refuza niciodată să îți asculți instinctul, fiindcă el nu dă greș.

Dacă ai ultima cifră din anul nașterii 4 sau 5, atunci înseamnă că ai drept element natural lemnul și asta arată despre tine că ai multă încredere în forțele personale.

Nu duci lipsă de originalitate și îți este extrem de ușor să te remarci în tot felul de situații, atât în carieră, cât și în grupurile de prieteni. Oricât ai încerca nu vei reuși niciodată să dai dovadă de egoism.

Elementul foc este pentru cei care au ultima cifră 6 sau 7. Iubești aventura și călătoriile în jurul lumii. Totuși ai și un mare defect: lipsa de răbdare și tendința de a sări peste anumite etape. Ai grijă, acest lucru ar putea să te coste în timp.

Dacă ai ultima cifră 8 sau 9, atunci elementul tău este pământul și ești o persoană de încredere, înzestrată cu multă sensibilitate și atenție pentru cei din jur.

Totuși, uneori ai tendința să iei prea în serios glumele celor din jur. Iubești ordinea, disciplina și lucrurile făcute ca la carte!

sursa: a1.ro

 

 

10 alimente pe care trebuie să le eviţi pentru a avea abdomenul plat pe care ţi l-ai dorit întotdeauna

Cu toții dorim să avem un stomac plat, dar știi că grăsimea abdominală este cea mai dificilă? Încercați să adoptați obiceiuri de dietă sănătoasă, dar nu vedeți rezultate vizibile în oglindă. Grăsimea abdominală încăpăţânată este încă acolo și se pare că nu intenționează să plece nicăieri. Dacă acest lucru ți se pare cunoscut, şi doriți să știți mai multe despre alimentele care stau în calea abdomenului perfect pe care l-ați dorit dintotdeauna.

Evitați băuturile alcoolice
Unele băuturi alcoolice sunt bogate în calorii, dar caloriile nu sunt factorul principal aici. Consumul de alcool mărește pofta de mâncare și confundă partea creierului care este responsabilă pentru senzația de plenitudine. Deci, indiferent cât de plini sunteți, când mergeți pentru o sticlă de bere, o însoți de obicei cu o gustare, nu-i așa?

Renunțați la băuturi răcoritoare
Am auzit asta tot timpul, dar e încă atât de greu să renunți la acest obicei. Dar dacă doriți cu adevărat să scăpați de grăsime abdominală, ar trebui să nu mai beți băuturi răcoritoare. Chiar și acele băuturi cu conținut scăzut de calorii încetinesc metabolismul și stimulează organismul să câștige grăsime.

Nu cumpărați guma de mestecat
Atunci când mestecați guma, creierul și stomacul primesc semnale care le pregătesc pentru o masă care vine. În plus, gingia declanșează supraproducția acidului gastric și, în consecință, simțiți foame.

Adoptați o dietă cu conținut scăzut de sodiu
Rețineți: zahărul și sarea trebuie să fie limitate la cantități mici, mai ales dacă suferiți de hipertensiune arterială. Nu numai că alimentele cu conținut ridicat de sodiu dăunează sănătății dvs., dar și ele păstrează fluide care vă împiedică să pierdeți în mod eficient grăsimea abdominală.

Luați rămas bun de la fast-food

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com