Anunț de ultim moment! Bucureștiul va fi închis în perioada următoare?!

Unul din cei mai cunoscuți medici, fost director de spital în București, a prezentat marți seară o viziune deloc optimistă asupra evoluției pandemiei de coronavirus, cu care ne vom confrunta, susține el, și în 2022.

a

Bucureștiul se va închide

Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București, spune că situația se va înrăutăți și că pacienții care ajung în spitale au o simptomatologie mai gravă decât până acum.

„ Mai durează foarte mult. Trecem în anul următor cu mască. Va fi din ce în ce mai rău. Bucureștiul mai mult ca sigur se va închide.Va fi mai rău decât ce a fost. Vor fi pacienți mai mulți și cu simptomatologie mai gravă. Situația nu mai este sub control. Trebuie luate măsuri mult mai stricte, nepopulare. Va fi un tsunami al infectărilor. Nu mai e timp de șovăială.

Noi nu ne mai gândim la ziua de azi, noi ne gândim, deja, la Paști.

«Vai de mine ce dezastru va fi că vom fi obligați, dar nu o să respectăm!». Deja ai satisfacția că de Paști nu o să respecți. Nu ne gândim că sunt pline terapiile intensive, că sunt pline spitalele.

Nu va fi o rezolvare să mărim numărul de paturi de la terapie intensivă la 2.000, de exemplu. În Italia, lucrurile s-au mai lămurit puțin pentru că au murit bătrânii.Acum vin la rând tinerii cu comorbidități.

Ar trebui să colaboreze instituțiile între ele. Nu doar COVID există în România”, a spus Emilian Imbri marți seara.

Arafat, despre Paște în 2021

Șeful DSU a spus la Digi24 că în ceea ce privește Paștele de anul acesta, nimeni nu dorește limitarea drepturilor la activitatea religioasă, însă e devreme pentru a ști cum vor fi sărbătorile.

Arafat a precizat că speră ca românii să nu se întoarcă la situația de anul trecut.

  „Sperăm că nu. Nu mă pronunț aici, o parte din atacuri au fost foarte tendențioase. Nu dorește nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă. Clar este că e devreme de spus care va fi situația, noi sperăm să fie controlabilă.Încă mai este de așteptat”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com