ANUNȚ IMPORTANT FĂCUT DE ANTENA 1. CE SE VA ÎNTÂMPLA CU EMISIUNEA CU CARE A COLABORAT MARCEL PAVEL ÎN ULTIMELE SĂPTĂMÂNI

Sunt schimbări importante și de ultimă oră în ceea ce privește emisiunea „Te cunosc de undeva!”.  Filmările la show-ul de televiziune au fost suspendate, după ce aseară Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus. Ulterior, și jurata emisiunii Ozana Barabancea a primit același diagnostic.

Show-ul de televiziune al postului Intact Media Group a devenit punctul unei anchete epidemiologice, după ce vedetele Marcel Pavel și Ozana Barabancea au contractat virusul COVID-19.

Postul Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care anunță suspendarea filmărilor la „Te cunosc de undeva!”.

„Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță.”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

După veștile primite,  celelalte vedete care au filmat recent la emisiunea „Te cunosc de undeva” și-au făcut testele pentru noul coronavirus. Andreea Bălan este printre primele care au mers la medic.

.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com