Anunț important pentru români! Fără viza în America

Anul 2021 a început cu o mulțime de schimbări și se pare că la fel se și termină. Americanii vin cu vești bune pentru români, precum și pentru alte țări. Astfel, în perioada următoare ar urma să se aprobe deplasarea în Statele Unite fără viză, măsură care până acum era obligatorie pentru absolut orice turist.

a

Acces liber în America

În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre un proiect important la care lucrează autoritățile americane. Mai exact, Statele Unite iau în considerare adăugarea a patru ţări, între care și România, în programul de renunţare la obligativitatea vizelor. Astfel, toți cetățenii din aceste state vor putea circula liber către SUA.

Secretarul american pentru securitate internă, Alejandro Mayorkas, a anunțat că patru țări au fost introduse într-un program care prevede libera circulație în SUA, pentru o perioadă de 90 de zile. La aceste patru state a mai fost adăugat și Croația, ceea ce înseamnă că din luna septembrie, croații se pot duce în SUA foarte ușor. Oficialii spun că sunt foarte concentrați pe acest proiect și speră că va putea fi finalizat cât de curând.

“Avem patru candidaţi în pregătire: Israel, Cipru, Bulgaria şi România. Suntem foarte, foarte concentraţi pe program.”, a declarat Mayorkas la un eveniment din industria turismului.

Autoritățile susțin că această mișcare aduce o mulțime de beneficii Statelor Unite din punct de vedere economic. Directorul executiv al Asociaţiei de turism din SUA, Roger Dow, a declarat că adăugarea Croaţiei reprezintă un impuls de 100 de milioane de dolari pentru economia SUA, motiv pentru care au ales să o adauge în programul de scutire vize.

Condiții pentru intrarea în SUA fără viză

În total, 40 de țări sunt puse pe lista de așteptare. Israel, Cipru şi Bulgaria sunt şi ele luate în considerare, a mai adăugat oficialul american. Nu orice țară și orice cetățean poate să circule pe baza acestui program. Trebuie să îndeplinească mai multe condiții.

  • Deţin un paşaport cu un cip integrat (paşaport electronic);
  • Se înregistrează online prin intermediul Sistemului Electronic de Autorizare a Călătoriei (ESTA);
  • Îndeplinesc condiţiile standard ale programului visa Waiver.

Pentru a intra pe teritoriul S.U.A. prin Programul Visa Waiver, călătorii trebuie să:

  • Fie cetăţeni ai uneia din ţările enumerate mai jos şi să se afle în posesia unui paşaport conform Programului Visa Waiver;
  • Să deţină autorizaţia ESTA;
  • Să rămana pe teritoriul S.U.A. cel mult 90 de zile;

Scopul călătoriei să fie: turism, tranzit sau afaceri.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com