Anunț major pentru români. De unde provin de fapt mezelurile LIDL, toți românii trebuie să știe

Supermarket-urile Lidl din România, și nu numai, sunt iubite de oameni și asta pentru că aici găsesc tot felul de produse proaspete și la prețuri pentru toate buzunarele. Ei bine, acum se știe și de unde provin majoritatea produselor din acest retailer. Iată de unde provin mezelurile care se vând în supermarket-ul Lidl! Toți românii ar trebui să știe asta!

a

În urmă cu ceva timp, supermarket-ul Lidl anunța de unde provin ouăle. Ei bine, acum s-a aflat și de unde provin mezelurile care se vând în aceste magazine. Toți românii ar trebui să știe asta!

De unde provin mezelurile care se vând în supermarket-ul Lidl

Potrivit Antena 3 CNN, mezelurile din supermarket-urile Lidl sunt autohtone, produse într-o fabrică din Cluj-Napoca. Această fabrică este cea mai mare furnizoare de produse marcă privată din România, iar asta și pentru că are tehnologii de ultimă generație.

„Colaborăm cu cei mai importanți retaileri în domeniu și producem cu mult drag produsele pe care cu siguranță le cunoașteți deja, precum PIKOK, Cămara Noastră și BARONI pentru LIDL, Best Farm, Vreau din România și GUSTOSO pentru Kaufland, Casa Gustului pentru Penny, ARO, Metro Chef/Horeca Select și Fine Life pentru METRO, marcă proprie pentru Mega Image, C Classic pentru Carrefour sau PROXI pentru Profi. Ne asigurăm întotdeauna că livrăm cele mai sigure și gustoase produse, că respectăm cu multă rigurozitate autenticitatea rețetelor, astfel încât să ajungă la consumatori cele mai bune preparate din carne, sub siglele partenerilor noștri”, scriu reprezentanții companiei.

Ce a anunțat Lidl despre mezeluri

Pe site-ul Lidl din România scrie că produsele din categoria „Cămara noastră” sunt 100% autentice. Retailerul are un slogan cu privire la aceste produse care se găsesc pe rafturile magazinelor.

„Din dragoste pentru tot ce este autentic românesc, am bătut țara în lung și-n lat și am căutat rețete originale după care să creăm cele mai bune produse românești. Am căutat apoi cei mai buni furnizori autohtoni care să le producă pentru noi, respectând cele mai înalte standarde de calitate”, scrie pe site-ul retailerului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com