Anunț pentru viitorii șoferi. Când se reiau examenele auto

Din cauza situației precare din România, mai multe domenii au fost afectate. Astfel, multe dintre instituții au suspendat activitatea cu publicul, însă, odată cu relaxarea restricțiilor, unele și-au reluat acțiunile. La fel s-a întâmplat și cu examenele auto, care s-au desfășurat în regim de pandemie. La scurt timp după reluare, reprezentanții DRPCIV au anunțat că toate examinările și alte procedee pentru obținerea permisului de conducere în București au fost anulate. Ulterior, s-a vorbit și despre reluarea acestora.

Anunț pentru viitorii șoferi. Când se reiau examenele auto

În urmă cu mai bine de o săptămână, Prefectura Capitalei a trimis un ordin prin care examenele pentru permisul auto s-au suspendat, pentru a evita infectarea cu noul coronavirus, după ce unul dintre examinatori a fost confirmat pozitiv la testul pentru Covid-19.

Toți cei care au intrat în contact cu persoana infectată se află acum sub izolare la domiciliu. Totodată, după acest anunț, Prefectura București nu a mai trimis nici un mesaj cu privire la candidații care trebuiau să susțină examenele.

În schimb, DRPCIV a anunțat că  proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere, proba practică pentru obţinerea permisului de conducere, înregistrarea dosarelor candidaţilor pentru susţinerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere și programarea pentru susţinerea probei practice în vederea obţinerii permisului de conducere vor fi reluate atunci când se va încheia perioada de izolare a celor vizați și dacă nu va mai apărea niciun caz între timp. Totodată, reprezentanții DRPCIV au precizat că reprogramarea se va face în ordinea în care candidații au fost programați anterior.

„După 15 iulie, după ce va expira perioada de 14 zile în care ei sunt în izolare vom vedea ce se întâmplă. Dacă nu va mai fi confirmat nici un caz, activitatea va fi reluată. Reprogramarea se va face în ordinea zilelor în care au fost programați ei anterior. De exemplu, dacă aveam data de 2 iulie vor da pe 23, toți candidații care erau programați pe 3 vor da pe 24. Programarea va fi postată pe site-ul instituții Prefecturii București în timp util.”, au declarat cei de la DRPCIV.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com