ANUNȚUL-BOMBĂ FĂCUT DE NELSON MONDIALU: ”O SĂ AVEM DOUĂ FETIȚE FRUMOASE”

Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei a făcut un anunț care i-a lăsat pe toți mască! Și-a rezolvat problemele pe care le avea cu Liana, iar acum lucrurile par să fie numai lapte și miere.

a

Potrivit unui mesaj postat pe YouTube, Liana ar fi însărcinată cu gemeni. Nelson Mondialu a dezvăluit, de asemenea, și sexul bebelușilor. Se pare că cei doi vor deveni părinți de fete, peste câteva luni. Rămâne de văzut, însă, dacă este vorba despre o glumă în stilu-i caracteristic sau… chiar va deveni Nelson Mondialu din nou tătic.

”OCONASA GRAVIDA CU FETELE MELE! DA OAMENI BUNI MNINUNEEE!! O SA AVEM DOUA FETITE FRUMOASE. TRAIASCA REGINELE MELE FETELE MELE!!”, a scris Nelson Mondialu în dreptul unui clip postat pe contul de YouTube.

În urmă cu ceva timp, Liana a părăsit căminul conjugal. Totul ar fi început după o ceartă la o cină în familie, când Nelson s-a arătat nemulțumit de mâncarea gătită de Liana.

”Ăsta ar trebui să trosnească… nu-i fript! Nu-i fript deloc! Să vezi c-o să-mi fie și rău! M-aș despărți de ea acum! Voi vă dați seama? (râgâie) Nu știi să faci, degeaba te uiți! Data viitoare ți-l iau și ți-l arunc pe fereastră! Nu știu cine te învață așa. Pe masă nu pune nimic. Nu pune un șervețel… Hai, ia farfuria de aici… Am cu ea 26 de ani de calvar. Uite cum se uită la mine!… Unde mergi?”, a spus Nelson atunci.

Liana nu a reacționat, în schimb și-a făcut bagajele și a plecat din casă. Prezent la întreaga scenă a fost și Livian, care l-a avertizat pe Nelson că mama lui nu glumește! ”Vezi că și-a făcut toate bagajele”, i-a spus Livian tatălui său.

”Nu-s curios. 25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil…”, a fost replica lui Nelson Mondialu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com