Anunțul dat de un patron de cafenea după ce două chelnerițe și-au dat demisia. Ce-l supărase pe bărbat

Un patron de cafenea s-a trezit forțat să-și închidă afacerea după ce cele două angajate și-au dat demisia dintr-un motiv absurd. Bărbatul n-a putut lăsa lucrurile așa și a spus tuturor ce s-a petrecut cu chelnerițele sale.

a

Anunțul dat de un patron după ce s-a trezit fără angajați

Și-a deschis cafeneaua imediat după pandemie și a sperat că locația va fi una preferată de tinerii din oraș, din moment ce era un loc cool și nou. Ba mai mult, a angajat două tinere de douăzeci de ani, din dorința de a le ajuta să capete experiență, mai ales că nimeni altcineva nu le angaja bazându-se pe acest considerent.

Le-a oferit un salariu motivant pentru cineva fără experiență, un program destul de lejer și a așteptat de la ele să dea dovadă de seriozitate, implicare și dorința de a-și face treaba cât mai bine. La două luni de la angajare, însă, s-a trezit că cele două tinere și-au dat demisia. Motivul? Faptul că angajatorul le-a spus că iubiții lor nu au voie să stea cu ele permanent și să le distragă atenția.

Supărat, bărbatul a dat sfoară-n țără de cele întâmplate la el în cafenea

„Ne cerem scuze, dar avem din nou ÎNCHIS.

Chelnerițele și-au dat demisia pentru că le-am spus că iubiții lor nu pot rămâne cu ele în timpul serviciului.

Nu angajați generația Z! Nu au idee ce înseamnă MUNCA.

Deci, ANGAJĂM.

Condiția: născuți între `80 – `95.”, este anunțul pus de un patron de cafenea în geamul locației sale.

Anunțul lui a fost postat în mediul online, unde internauții au avut păreri împărțite. Mulți i-au împărtășit indignarea și au mărturisit că și ei s-au lovit de spiritul zeflemist al tinerilor, în timp ce alții l-au certat pentru generalizare. Ei spun că cele două chelnerițe au dat dovadă de neseriozitate, însă că nu e cazul tuturor tinerilor care caută un loc de muncă. Mai mult de atât, doi-trei tineri au promis că vor contacta proprietarul pentru a-i face o ofertă, deși și ei fac parte din generația Z. Sunt convinși că vor putea să-i schimbe părerea.

Sursa:

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com