Anunțul de ultim moment despre Vladimir Putin!

Marți, Emmanuel Macron și Vladimir Putin au discutat din nou la telefon timp de o oră. Președintele Franței a invitat pentru încetarea focului.

a

Marți, pentru a opta oară de la începutului invaziei Ucrainei, președintele Emmanuel Macron a purtat o discuție telefonică cu liderul de la Kremlin. După discuția celor doi lideri,care a durat aproximativ o oră,  Președenția Franței a anunțat că: „Nu există un acord, dar preşedintele Macron rămâne convins de necesitatea de a-şi continua eforturile”.

„Nu există altă cale de ieşire decât o încetare a focului şi negocieri de bună-credinţă ale Rusiei cu Ucraina. Preşedintele Franţei este alături de Ucraina”, a mai anunțat Palatul Elysée.

De cealaltă parte, Kremlinul s-a mulţumit să indice că această discuţie a avut loc „la iniţiativa părţii franceze” şi s-a concentrat pe „situaţia din Ucraina, inclusiv negocierile în curs” între reprezentanţii ruşi şi ucraineni.

Tot marţi, în cadrul primului Forum umanitar european desfăşurat la Bruxelles, Emmanuel Macron a denunţat în plus utilizarea de către Rusia „a unor arme explozive în zone dens populate”, estimând că „totul, în agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, este inacceptabil”.

Sursa: https://businessnews.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE