ANUNȚUL FĂCUT DE ANGELA MERKEL. RESTRICȚIILE RĂMÂN VALABILE ÎN GERMANIA PÂNĂ CÂND 70% DIN POPULAŢIE VA AVEA IMUNITATE LA NOUL VIRUS

Epidemia de coronavirus pune tot mai multe probleme pentru multe țări. Numărul mare de noi îmbolnăviri a determinat impunerea unor restricții dure, în încercarea de a limita răspândirea accelerată a virusului. În acest context, și Germania a aplicat mai multe reguli noi, iar mare parte dintre ele o să fie în vigoare pentru mult timp.

Începând cu data de 2 noiembrie, Germania se află în carantină parțială  și au fost impuse alte noi restricții. Mai mult, Cancelarul Angela Merkel a declară că este important să fie menţinute unele dintre restricţiile antiepidemice până când între 60% şi 70% din populaţie va avea imunitate la SARS-CoV-2.

„Ştim de la alte epidemii că virusul a fost mai mult sau mai puţin învins când între 60% sau 70% din populaţie a avut imunitate, fie pentru că (oamenii) s-au vindecat, fie pentru că au fost vaccinaţi. Atunci pot fi ridicate toate restricţiile. Până atunci trebuie să trăim cu unele restricţii impuse de virus”, a explicat Angela Merkel.

Germania începe vaccinarea

Angela Merkel a mai declarat că în perioada următoare va începe vaccinare în Germania, după un plan definitivat în prezent de guvernul federal şi de cele 16 landuri.

Cei care o să primească primele doze de vaccin o să fie lucrătorii din căminele de bătrâni, medicii şi persoanele care fac parte din categoriile de risc. Procesul de vaccinare va depinde de numărul vaccinurilor disponibile şi de perioada de imunitate pe care o generează.

Mai mult, Angela Merkel a explicat că vaccinul nu va fi obligatoriu și poate să fie făcut doar de cei care  își doresc. Până în prezent, Germania a înregistrat un total de 668.000 de cazuri de îmbolnăvire, iar bilanțul deceselor a ajuns la 11.306.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com