Anuntul facut de Ministrul Sanatatii! Cand avem voie sa iesim din case si sa ne reluam activitatea?

După ce Dr. Alexandru Rafila a afirmat că unele măsuri restrictive în ceea ce privește distanțarea socială ar putea să fie mai ușoare de pe data de 15 mai,  Ministrul Sănătății a făcut și el un anunț în acest sens.

Potrivit spuselor sale, Ministrul Sănătății este de aceeași părere, spunând că după 15 mai e posibil ca distanțarea socială să fie slăbită, dar nu vom renunța la precauții. 

„Este același moment. Este momentul după 15 mai în care relaxăm, să spunem, această distanțare socială, dar nu renunțăm la acele precauții. Este un moment în care, eu știu, la două săptămâni de la un vârf putem spune că putem răsufla un pic ușurați, dar până la acea perioadă mai avem încă de urcat. Este o perioadă în care vom mai avea cazuri, vom avea creșteri de cazuri în fiecare zi”, a spus Ministrul Sănătății în această seară, la Antena 3.

„Vârful îl văd în a doua jumătate a lunii aprilie, după 20 aprilie, moment în care vom avea un vârf mai ascuțit sau mai lin, în funcție de ce facem acum. Tocmai pentru acest fapt sunt și deplasările mele în teritoriu. Unde simțim și avem un control al unor puncte fierbinți ne ducem la ele. Nu vrem ca Aradul să devină o nouă Suceava, nu vrem ca Deva să devină o nouă Suceava, nu vrem ca Brașovul, Constanța. Sunt anumite zone unde dacă scapi din mână un fenomen, niște focare mici se transformă într-un focar mare”, a continuat Ministrul Sănătății.

sursa : spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com