ANUNȚUL FĂCUT DE VALERIU GHEORGHIȚĂ! ÎN CAPITALĂ NU MAI SUNT LOCURI PENTRU VACCINARE

În Capitală nu mai sunt locuri libere pentru programarea la vaccinarările din etapa a doua. Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare a arătat că această situație reflectă, de fapt, că sunt doze insuficiente de vaccin pentru a face față ritmului de cereri pentru vaccinare.

În platoul Digi24, Valeriu Gheorghiță a indicat un număr de telefon de la call-center pentru a suna în încercarea de a face o programare: 021.414,44.25. După o primă încercare, a sunat ocupat, dar la a doua încercare, robotul a redirecționat apelul și a răspuns un operator.

„Ideea este că în București nu mai sunt locuri. Până mâine, cel puțin, nu mai puteți să faceți programări (pentru București – n.r.)”, a explicat operatorul care a răspuns apelului de la Digi24.

Există o limită de 600.000 de locuri pentru următoarele 20 de zile, la nivel național, potrivit lui Valeriu Gheorghiţă. Acesta a mai spus că, în funcție de ritmul de programare din județe, autoritățile vor încerca să redistribuie dozele de vaccin disponibile.

Situația din 15 ianuarie

Potrivit datelor oficiale, situația din ziua de 15 ianuarie este următoarea:

1. Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore) -16.057.

2. Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) – 183.669.

3. Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore): 68 de reacții comune și minore, dintre care:

24 reacții de tip local
44 reacții generale.

4. Număr total de reacţii adverse comune şi minore înregistrate din 27 decembrie: 661, dintre care 259 reacții locale cu durere la locul injectării și 402 reacții generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 menționează că o reacție este în curs de investigare. scrie cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com