Arafat anunță cât va mai ține valul 4. Se va introduce certificatul verde pentru anumite categorii profesionale?

Mai multe măsuri vor intra în vigoare începând cu începutul săptămânii viitoare, dovada vaccinării sau trecerii prin boală va fi necesară pentru a intra în magazinele și alte spații neesențiale.

În condițiile noilor restricții, accesul în Biserică nu va fi restricționat pe baza acelor criterii, doar cu respectarea unui anumit spațiu pentru fiecare persoană și purtarea măștii.

Raed Arafat spune cât mai ține valul 4. Vor fi unele categorii profesionale obligate să prezinte un certificat verde?

Dacă nu va funcționa, se va face o evaluare nouă și se vede ce putem să facem mai departe. Lockdown general nu este agreat, pentru că ar avea un alt impact general asupra mai multor domenii și noi niciodată nu am mers…în afară de prima perioadă când am avut stare de urgență, noi am avut măsuri pe incidență.

Noi sperăm că măsurile care se iau acum să limiteze, aici vedem ce se va întâmplă când ne apropiem de cele 14 zile de la data implementării lor.

Plus că oamenii merg să se vaccineze este un lucru foarte posibil. Dacă vom continua la cifrele pe care le avem acum, trebuie să ajungem la un impact mult mai serios al vaccinării și să nu mai avem teamă că în cazul unui nou val, chiar dacă avem multe cazuri, nu mai ajung multe la terapie intensivă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com