AD

ACTUALITATE

Arafat tocmai a dat cea mai bună pentru veste pentru România. Lumea să simtă că este Paștele! Bucurie supremă

todayaprilie 10, 2020 1

Background
share close
AD
AD

Secretarul de stat Raed Arafat a vorbit în cadrul unei emisiuni despre măsurile care vor fi luate împreună cu Biserica pentru sărbătorile Pascale. Se vor lua „măsuri neobișnuite” pentru a proteja oamenii dar nu se anulează sărbătoarea, a declarat Arafat.

Acesta a punctat faptul că nu se anulează această sărbătoare dar se vor lua „măsuri neobișnuite” împreună cu Biserica. Arafat a mai spus că deocamdată încă nu este momentul pentru o relaxare a restricţiilor, întrucât vârful epidemiei în ţara noastră va fi abia spre finalul acestei luni.

„Pentru noaptea de Înviere să știți că se discută nici să nu fie lumea privată, să simtă că este Paștele. Să zicem că într-adevăr simte lumea într-adevăr sărbătoarea respectivă. Nu e anulată sărbătoarea pentru oameni, dar în același timp e posibil să fie niște măsuri neobișnuite în colaborare cu Biserica, pentru a proteja oamenii” a declarat Raed Arafat.

„Sunt discuții pentru a face lucrurile cât mai protective pentru populație, dar în același timp sărbătoarea să aibă loc și să nu zică lumea că a trecut Paștele fără să simtă că a fost Paștele”, a adăugat acesta la Antena 3.

De asemenea, Arafat a declarat că toate măsurile vor fi anunțate din timp, astfel încât să nu ia pe nimeni prin surprindere.

”Cu siguranță când se stabilește modul prin care se va face, se va ieși și va fi anunțat cu siguranță. Și din timp, pentru ca lumea să știe ce urmează”.

sursa : ombun.net

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com