ARHITECT DIN BUCUREȘTI, AMENDAT ÎNTR-UN SUPERMARKET PENTRU CĂ I-A CERUT UNUI INDIVID SĂ POARTE CORECT MASCA. FOTO

Gabi Hirit, un arhitect din București anunță pe Facebook, că a fost amendat de Poliție cu 1.000 de lei pentru că i-a atras atenția, într-un supermarket, unui bărbat să poarte masca peste nas.

Postarea arhitectului a stârnit un val de comentarii șocant, în care este înjurat pentru că nu și-a văzut de treaba lui.

„Azi am luat amendă 1000 de lei de la Poliția Română pentru că am atras atenția cuiva în Mega Image să-și tragă masca peste nas. Pentru că individul a reacționat urat, înjurături, amenințări, etc… cei de la Mega Image au devenit atenți (mulțumesc!) și au observat că mă aștepta afară. Mi-au cerut să rămân înăuntru și au chemat poliția.

A venit un echipaj care l-au amendat atât pe recalcitrant cât și pe mine pentru tulburarea liniștii publice, cu câte 1000 de lei. Polițistul care a scris procesul verbal mi-a explicat că și pe el l-ar fi deranjat să-i atrag atenția să poarte masca corect.

 Păi ați fost chemat pentru că mi-a fost pusă în pericol siguranță personală iar dumneavoastră îmi dați amendă pentru că i-am atras atenția să poarte masca corect?

– Dacă vreți să fiți în siguranță, stați acasă și comandați de la Glovo’”, a relatat Gabi Hirit pe Facebook.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Reacțiile incredibile ale oamenilor

Mesajul lui Hirit a provocat un comentarii foarte agresive. Sute de oameni îi spun că trebuia să își vadă de treaba lui și car ar fi meritat să fie bătut pentrru că a „invadat” spațiul altcuiva. Iată și câteva exemple:

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com