Armin Nicoară, motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și soțul ei? Artistul afirma că îi place de nașa lui, ca femeie, luna trecută

Luni seară, SpyNews.ro a dezvăluit în exclusivitate că Georgiana Lobonț divorțează de soțul ei, iar Rareș Ciciovan a confirmat separarea la scurt timp după anunț. Având în vedere că cei doi pozau în cuplul fericit în urmă cu doar câteva zile, e normal să existe întrebări cu privire la motivul despărțirii și nu putem să nu amintim controversele stârnite de Armin Nicoară, când a spus că o place pe nașa lui și că ar săruta-o.

a

Luna trecută, Armin Nicoară declara în mod public că îi place de nașa lui, Georgiana Lobonț, și că ar vrea s-o sărute, apoi și-a susținut afirmațiile încă o dată. Totodată, artistul spunea că îi stă în fire să complimenteze femeile din jurul lui, iar nașul său nu ar fi fost deranjat de complimentele și remarcile pe care le făcea la adresa soției lui. Totuși, azi, Rareș Ciciovan a anunțat divorțul de cântăreață și a spus că nu mai este cale de împăcare.

Armin Nicoară, motivul divorțului dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan?

La aproximativ o lună de când Armin Nicoară surprindea publicul cu afirmațiile lui la adresa nașei lui, Georgiana Lobonț și soțul ei au decis să divorțeze. Ruptura pare să se fi produs chiar în Maldive, unde cei doi se aflau în vacanță alături de copiii lor, dar și alături de Armin Nicoară și soția lui, aparent.

Pe Instagramul artistei apar poze de cuplu și de familie din vacanță în care era prezent și Rareș până acum patru zile. În ultimele trei zile, Georgiana a început să pozeze singură sau doar ea alături de cei doi copii, dar fără să renunțe la zâmbetul larg în poze și clipurile video postate.

Ieri, artista s-a filmat și alături de Armin pe insulele exlusiviste, iar clipul l-a postat în mediul online cu o descriere în care anunță că filmează videoclipul pentru o piesă în colaborarea cu acesta, care va fi lansată în curând.

În ciuda despărțirii de soțul ei, cântăreața pare hotărâtă să se bucure de zilele de vacanță în locația de basm în care se află.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com