ARMIN NICOARĂ, PREGĂTIT SĂ AJUNGĂ ÎN FAȚA ALTARULUI: ”VREAU SĂ FIE CEVA GRANDIOS”

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ doi ani, iar de sărbători artistul avea de gând să o ceară în căsătorie pe iubita lui. Ulterior, a decis să amâne momentul, dar planurile de a deveni soț și soție nu s-au schimbat.

a

Artistul este pregătit acum să facă marele pas! Își dorește o nuntă ca-n povești, însă după ce autoritățile vor permite acest lucru deoarece Armin are foarte mulți invitați.

”M-am hotărât că trebuie să o cer de soție și să îmi fie alături tot restul vieții. Vreau să fie ceva grandios. Dacă fac o nuntă în perioada asta, nici măcar nașii nu încap la masă și așa eu vreau să fie cea mai tare nuntă din România”, a dezvăluit Armin Nicoară.

”El tot mă amenință că ne căsătorim. Și îmi spune că vrea să fie ceva mai special. Și tot îi cer să grăbim lucrurile. Dar el îmi spune că vrea să fie ceva ce să vadă toată România”, a dezvăluit și Claudia Puican, dornică aă ajungă mai repede în fața altarului, alături de bărbatul iubit.

Armin vrea să devină tătic

Artistul își dorește un băiețel, iar logodnica lui o fetiță. Însă… un singur lucru îl oprește pe Armin să devină tată. Faptul că el suferă de diabet și nu vrea să pună povara asta și pe umerii copilului său.

Mi-aș dori foarte mult un copil, însă, îmi este teama, foarte teama… sa nu îmi moștenească boala. Eu am diabet, sunt dependent de insulina, și fac câte patru injecții pe zi. Nu mi-aș dori ca băiatul meu, fiindcă vreau cu toată ființa mea sa am un băiat, sa treacă prin calvarul meu.

De 21 de ani, ma lupt cu boala și este cumplit. Am sa îmi fac analizele și, în funcție de ce îmi va spune medicul, dacă diabetul este ereditar sau nu, atunci voi lua o decizie. Sper ca totul sa fie bine și eu sa pot deveni tata în curând. Claudia este pregătită deja sa devina mama”a declarat saxofonistul Armin Nicioară.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com