AD

ACTUALITATE

Armin van Buuren colaborează cu duoul Cosmic Gate pentru imnul ASOT 2023: „REFLEXION”

todaydecembrie 20, 2022

Background
share close
AD
AD

Regele muzicii trance, Armin van Buuren, face echipă cu duoul german Cosmic Gate pentru imnul ASOT 2023, care deja a făcut valuri în întreaga lume. Mai mult, Crăciunul este aproape, așa că echipa A State Of Trance pregătește mai multe surprize pentru fanii de peste tot din lume, printre care și lansarea compilației „A State Of Trance Year Mix 2022”.

ASOT sărbătorește, prin intermediul imnului propus de Armin van Buuren și Cosmic Gate, întoarcerea la Jaarbeurs Utrecht, cât și revenirea festivalurilor fără restricții, după o perioadă în care pandemia a ghidat regulile jocului. 

„Reflexion” este genul de piesă de care aveam nevoie, având în vedere energia pe care o transmite și care, de altfel, este cea care îi permite să fie un adevărat imn pentru ASOT 2023. O piesă plină de suspans, „Reflexion” are toate ingredientele de care are nevoie pentru a ridica mulțimea în picioare.

Despre Armin van Buuren

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. De-a lungul carierei sale, artistul a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate care ajung rapid în cele mai importante topuri de specialitate. În plus, pe Spotify, acesta are aproximativ 12 milioane de ascultători, lunar.

Despre Cosmic Gate

Cosmic Gate este un duo, nominalizat la GRAMMY, format din Nic Chagall și Bossi. În ultimii 20 de ani, Cosmic Gate a devenit cel mai de succes duo de muzică electronică din Germania. Prezent la cele mai importante festivaluri de peste tot din lume, Cosmic Gate s-a aflat pe cea mai înaltă poziție în DJ Mag’s Top 100.

CREDITE

Armin van Buuren & Cosmic Gate – REFLEXION

Performed by Armin van Buuren & Cosmic Gate 

Produced by Armin van Buuren, Benno de Goeij, Claus Terhoeven & Olaf Dieckmann

Composed by Armin van Buuren, Benno de Goeij, Claus Terhoeven & Olaf Dieckmann

Labels: Armada Music B.V./ Roton Music

© & (P) 2022 Armada Music B.V. under exclusive license from Armin Audio B.V

https://www.youtube.com/watch?v=6G9vn0_ZKXY#video_1

Sursa: Roton Music

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com