Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite: “M-am văzut un pic mai departe”

Echipa lui Sorin Bontea a mai pierdut un concurent – Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite, ieri-seară, în urma unui duel în care majoritatea concurenților au luat note mari. Din nefericire, alegerea ei, un tiramisu personalizat, nu a fost pe placul celor trei chefi.

a

Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite cu 7 puncte

Competiția se ascute pe zi ce trece, iar cei trei chefi au petenții tot mai mari de la concurenții lor. Ieri-seară a fost nebunie în platou, după ce chef Sorin Bontea a auzat de una dintre amulete, iar echipele concuente au fost obligate să lucreze cu o singură mână. Deși a avut un avantaj net, chef Bontea nu a câștigat proba, juații preferând dish-ul cu homar preparat de echipa Scărlătescu.

A urmat confruntarea între echipele Dumitrescu și Bontea, iar la final Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta a riscat făcând un desert, deși nu stăpânea această zonă. Arminia a preparat un tiramisu deconstruit, însă chefii nu au fost mulțumiți nici de cremă, care li s-a părut grețoasă, și nici de faptul că fursecuile nu au fost însiropate, iar asta a costat-o, obținând doar 7 puncte.

‘Proastă farfurie. Ar vrea să fie tiramisu, dar nu cred că este tiramisu. Habar nu am ce este. Îmi pare rău că pleacă acasă, pentru că Arminia e luptătoare, vrea să facă, vrea să demonstreze. Îmi pare rău că pleacă, dar nu am ce să fac’, a conchis, dezamăgit, Sorin Bontea.

Arminia Grad: „A fost o experiență extraordinară”

În timp ce mulți dintre colegii ei i-au dat literalmente pe spate pe chefi cu niște deserturi fabuloase, Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite cu un tiramisu, deși, în general, e geu să dai greș cu acest desert. Farfuria cu cel mai mare punctaj a avut-o Andrei Mihalcea, spre marea surpriză a tuturor, laptele de pasăre pregătit de concurent lăsându-i pe chefi fără cuvinte.

Tot 15 puncte au obținut și Gabriel Drăgușanu și Carmen Cojocar. La final, au rămas Oxi și Arminia, dar concuenta lui chef Florin a primit 13 puncte, în timp ce Arminia, doar 7 și a plecat acasă.

Deși vizibil emoționată, Arminia s-a esemnat când a primit verdictul și și-a asumat faptul că a fost eliminată. A riscat, însă, din nefericire, a dat greș în momentul în care s-a abătut de la rețeta clasică de tiramisu.

‘M-am văzut un pic mai departe, nu mă așteptam în seara asta, dar o accept. A fost o experiență extraordinară’, a declarat Arminia Grad după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com