AD

ACTUALITATE

Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite: “M-am văzut un pic mai departe”

todayoctombrie 27, 2022

Background
share close
AD
AD

Echipa lui Sorin Bontea a mai pierdut un concurent – Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite, ieri-seară, în urma unui duel în care majoritatea concurenților au luat note mari. Din nefericire, alegerea ei, un tiramisu personalizat, nu a fost pe placul celor trei chefi.

Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite cu 7 puncte

Competiția se ascute pe zi ce trece, iar cei trei chefi au petenții tot mai mari de la concurenții lor. Ieri-seară a fost nebunie în platou, după ce chef Sorin Bontea a auzat de una dintre amulete, iar echipele concuente au fost obligate să lucreze cu o singură mână. Deși a avut un avantaj net, chef Bontea nu a câștigat proba, juații preferând dish-ul cu homar preparat de echipa Scărlătescu.

A urmat confruntarea între echipele Dumitrescu și Bontea, iar la final Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta a riscat făcând un desert, deși nu stăpânea această zonă. Arminia a preparat un tiramisu deconstruit, însă chefii nu au fost mulțumiți nici de cremă, care li s-a părut grețoasă, și nici de faptul că fursecuile nu au fost însiropate, iar asta a costat-o, obținând doar 7 puncte.

‘Proastă farfurie. Ar vrea să fie tiramisu, dar nu cred că este tiramisu. Habar nu am ce este. Îmi pare rău că pleacă acasă, pentru că Arminia e luptătoare, vrea să facă, vrea să demonstreze. Îmi pare rău că pleacă, dar nu am ce să fac’, a conchis, dezamăgit, Sorin Bontea.

Arminia Grad: „A fost o experiență extraordinară”

În timp ce mulți dintre colegii ei i-au dat literalmente pe spate pe chefi cu niște deserturi fabuloase, Arminia Grad a fost eliminată de la Chefi la cuțite cu un tiramisu, deși, în general, e geu să dai greș cu acest desert. Farfuria cu cel mai mare punctaj a avut-o Andrei Mihalcea, spre marea surpriză a tuturor, laptele de pasăre pregătit de concurent lăsându-i pe chefi fără cuvinte.

Tot 15 puncte au obținut și Gabriel Drăgușanu și Carmen Cojocar. La final, au rămas Oxi și Arminia, dar concuenta lui chef Florin a primit 13 puncte, în timp ce Arminia, doar 7 și a plecat acasă.

Deși vizibil emoționată, Arminia s-a esemnat când a primit verdictul și și-a asumat faptul că a fost eliminată. A riscat, însă, din nefericire, a dat greș în momentul în care s-a abătut de la rețeta clasică de tiramisu.

‘M-am văzut un pic mai departe, nu mă așteptam în seara asta, dar o accept. A fost o experiență extraordinară’, a declarat Arminia Grad după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com