Artista care a păcălit moartea de două ori! S-a trezit din moarte clinică și a învins cancerul

Artiștii încearcă tot mai mult să fie sinceri și să se deschidă în fața publicului. În acest mod, le demonstrează oamenilor cum sunt cu adevărat, dar le și oferă acestora lecții de viață importante. Una dintre cele mai puternice persoane din spațiul public este interpreta de muzică populară Anica Ganțu, care a avut o viață extrem de grea, dar a reușit să treacă peste orice.

a

Anica Ganțu s-a trezit din moarte clinită

Anica Ganțu este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, cu o poveste de viață extrem de sensibilă și dureroasă. După ce a fost rănită în dragoste și a purtat un adevărat război cu sufletul său, cântăreața a mai primit o lovitură grea din punct de vedere medical.

La scurt timp după ce a făcut primul copil, a rămas din nou însărcinată și a apelat la o întrerupere de sarcină, pentru că nu era pregătită să devină mamă din nou. Celebra artistă a mers în acea perioadă la o cântare în Serbia, unde i s-a declanșat o hemoragie puternică. Imediat ce a ajuns la spital, a căzut secerată și a intrat în moarte clinică.

Medicii nu credeau că se va mai trezi și deja declaraseră decesul și cereau să fie dusă la morgă. După ce a trecut în lumea de dincolo și a văzut tot felul de lucruri ce au făcut-o să creadă că se va trezi distrusă din punct de vedere fizic, s-a trezit din moartea clinică, spre surprinderea tuturor.

„Nu mai știam nimic până mi-am revenit. Medicul m-a consultat și a zis că „e moartă, să vină cineva să o ducem la morgă”. Mi-am spus colegii, după și mi-a spus și medicul pentru că stând acolo jos, mă luptam cu ceva. Eram întinsă în holul spitalului și aveam impresia că mă lupt cu ceva, eram în întuneric, nu vedeam, ca și cum era o caracatiță. Am avut momente, probabil, în care m-am gândit când o să mă ridic o să am mâini, picioare rupte. După un timp mi-au spus că am deschis ochii și i-am închis. Solista a început să mă strige. Nu au apucat să anunțe Poliția. Era o luminiță foarte mică, departe.”, a spus Anica Ganțu la Acces Direct.

Cum a învins Anica nemilosul cancer

Dar aceea nu a fost singura experiență traumatizantă. Anica Ganțu a fost diagnosticată cu cancer, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. A trecut printr-o operație grea, a făcut chimioterapie și a ținut regim ani la rând și chiar și acum are un stil de viață special.

Deși a fost greu, a reușit să lupte și și-a ambiționat familia așa cum a putut, promițând că nu va renunța de dragul celor care o iubesc. Cel mai greu moment a fost când a rămas fără păr și a fost nevoită să poarte perucă, dar tot ce era în mintea ei era ambiția de a supraviețui și de a se vindeca.

“În momentul acela am început să râd, să merg mai des la evenimente, să-mi spun că totul va fi bine. Nu am vrut ca oamenii din jurul meu să observe că eram îngrijorată. A fost mai dificil când mi-am pus prima oară la un eveniment perucă. Era după chimioterapie. Atunci am plâns.”, a declarat Anica.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com