ASF ia în calcul plafonarea preţurilor la RCA după majorarea tarifelor | De când ar putea intra în vigoare

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) ia în calcul plafonarea preţurilor la RCA pentru o perioadă determinată.

a

„Confirm cu privire la majorarea tarifelor de referință pentru RCA, fac o precizare, la categoriile la care se încadrează peste 90% din automobilele asigurate RCA s-a înregistrat o creștere de aproximativ 16% și atragem atenția asupra faptului că în vederea protecției consumatorilor, Autoritatea de Supraveghere Financiară ia în calcul plafonarea tarifelor RCA.

Lucrăm acum la toate aspectele care țin de o astfel de propunere. Va fi pe o perioadă determinată, urmând să vedem toate detaliile.

Pentru că dorim protecția consumatorilor, noi analizăm toate posibilitățile pe care legea le oferă, astfel încât să reușim să asigurăm protecția consumatorului.

Vom da un reper de tarif maximal peste care nu se poate trece, pe o perioadă determinată.

ASF poate veni cu o analiză care să propună executivului privat o astfel de soluție”, a declarat Daniel Apostol, purtător de cuvânt al ASF, pentru Antena 3 CNN.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com