AD

MONDEN

Asia Express 2021. Vedeta care a spus că după emisiune va merge direct la psiholog

todayiunie 24, 2021

Background
share close
AD
AD

Asia Express continuă! Aventura de la Antena 1 îi pune la mare încercare pe concurenți care nu se așteptau să fie atât de solicitant totul. Vedetele au plecat pe Drumul Împăraților, și vor avea de străbătut Turcia, Georgia și Azerbaijan. Printre cei care au plecat în aventura vieții lor se află Mihai Petre și soția lui Elvira.

Cum se descurcă Mihai Petre și Elvira în Asia Express

Mihai Petre și soția lui Elvira au răspuns provocării de a participa la Asia Express, dar nu s-au așteptat să fie chiar atât de greu. Filmările sunt în toi, deja au avut loc câteva probe care i-au solicitat fizic și psihic, motiv pentru care Mihai, a spus, mai în glumă, mai în serios, că la întoarcerea în țară va avea nevoie de un psiholog.

Clar o să pățesc așa cel puțin o dată. Deci o să am o cădere psihică 100%. Suntem ca ultimii câini. Cât de greu se poate, atât primești. Mă gândesc la un psiholog bun când mă întorc. Mi-e teamă să nu încep să cer mâncare pe la vecini, a spus Mihai Petre.

Elvira îi este alături soțului ei în orice moment, însă și ea a întâmpinat tot felul de greutăți și are câteva lucruri peste care nu poate să treacă. Mizeria este o mare problemă pentru soția lui Mihai Petre, dar și autostopul este o mare provocare pentru că șoferii nu vor să oprească. Când se apropie noaptea și trebuie să găsească o cazare, începe calvarul pentru concurenții de la Asia Express.

În sezonul 4 Asia Express participă nouă perechi de vedete: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu și mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Emisiunea este prezentată de către Irina Fodor. Concurenții au pornit pe Drumul Împăraților. Cursa a început din Georgia, va continua cu Turcia, Azerbaijan și alte destinații surpriză.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com