AD

ACTUALITATE

„Astăzi am cunoscut expresia: «țip de foame!»”. Povestea cutremurătoare a unei femei care a cerut un simplu covrig unui necunoscut, la telefon

todayianuarie 20, 2024 7

Background
share close
AD
AD

În această zi de marți, un bărbat a împărtășit o întâmplare cu totul neașteptată pe platformele de socializare. Totul a început cu un simplu apel telefonic, primit de la o femeie pe care el nu o cunoștea. Iar ce s-a întâmplat după aceea a fost cu adevărat uimitor!

Sub protecția anonimatului, un bărbat a relatat că a primit un apel neașteptat de la o femeie în jurul vârstei de 52 de ani, care obținuse numărul său de telefon de la un prieten comun. Numele ei era Gabriela Emilia, și i-a mărturisit bărbatului că simțea o foame cumplită, nemaifiind în stare să mănânce de patru zile, fiind nevoită să trăiască pe străzi, iar singurul ei dor era să mănânce un simplu covrig.

“Cumplit de înfometată sunt! Parcă totul e în rău în viața mea! De patru zile nu m-am hrănit, iar eu trăiesc pe străzi de când am fost alungată din casa mea. Nu cer decât un covrig, nimic mai mult. Poți să vii să mă ajuți?”, a rugat disperată femeia.

Întrucât dorința acestei femei sărmane era atât de modestă, bărbatul a pornit imediat să o întâlnească și să-i ofere patru covrigi, o sticlă cu apă, suficientă mâncare pentru câteva zile și un ceai de la tonomat. Cu toate acestea, ceea ce a observat în timp ce ea a început să mănânce l-a impresionat profund și l-a determinat să împărtășească această poveste cu toată lumea.

Inimile se frâng! Cum a reacționat această femeie nevoiașă după ce a primit covrigii

Cu grabă, bărbatul a ajuns la locul de întâlnire și a fost uimit să vadă modul în care Gabriela Emilia a început să mănânce covrigii. A mâncat atât de rapid și cu atâta poftă, încât bărbatul abia atunci a înțeles cu adevărat semnificația expresiei “țip de foame”.

“Nu am văzut niciodată pe cineva care să consume mâncarea cu așa o viteză încât să nu se mai poată controla. Avea o foame atât de mare încât tremura, mânca și înghițea totul la repezeală și bea un ceai atât de fierbinte încât nu puteai să ții paharul în mână. În ciuda asta, ea nu simțea că este prea fierbinte (…) Astăzi am aflat cu adevărat ce înseamnă să “țipi de foame!” – sunt profund marcat de experiența mea. Vom împărtăși această poveste pentru a aduce atenția asupra ei!”, a scris bărbatul pe Facebook.

Povestea lui Gabriela Emilia a fost distribuită pe rețelele de socializare cu speranța că oamenii vor sări în ajutorul ei, oferindu-i adăpost, haine, hrană și tot ce este necesar pentru a-i îmbunătăți situația.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com