Atenție, părinți! Medicul Adina Alberts, adevărul despre toxicitatea pepenilor roșii: „Semnal de alarmă! Ne otrăvim copiii cu mâna noastră”

Cunoscutul medic, Adina Alberts, avertizează asupra pericolului care ne pândește, chiar în farfuria noastră. Aceasta a demonstrat într-un video cât de toxici sunt pepenii pe care îi consumăm împreună cu familia, inclusiv cu cei mici.

Mesajul disperat al Adinei Alberts

Binecunoscuta doctoriță face un apel disperat către cetățeni, în special către mamele care le oferă pepene roșu copiilor, considerând că îi face un bine pentru sănătate. În realitate, lucrurile sunt exact invers. Cu ajutorul unui aparat, medicul a măsurat nivelul de nitrați dintr-o bucată de pepene, rezultatul arătând o cantitate de zece ori mai mare decât limita maximă admisă, ceea ce este îngrijorător.

SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă!

Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără.

Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!„, a transmis Adina Alberts într-o postare pe Facebook.

Vezi materialul video:

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥
Pepenele roșu, un pericol…..

SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer! Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă! Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică. Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate! EU AȘA AȘ FACE DACĂ AȘ FI PRIMAR!#SanatateaTAPrioritateaMEA #MedicPrimarSector1

Publicată de Dr Adina Alberts pe Luni, 6 iulie 2020

Adina Alberts, despre vacanța în Grecia

Soția lui Viorel Cataramă a prezentat în urmă cu puțin timp o mască extrem de benefică care se găsește doar la greci. Aceasta îi încurajează pe români să nu evite să meargă în vacanță în Grecia, deoarece măsurile de siguranță sunt mult mai respectate acolo. Potrivit doctoriței, masca acoperă doar nasul și gura, lăsând posibilitatea persoanelor care o poartă să respire aer curat.

Mulți dintre dumneavoastră v-ați anulat planurile de vacanță din cauza nesiguranței în ceea ce privește acțiunile autorităților. Pe scurt, vă spun ce am văzut eu în țara elenă în ultimele zile și cum tratează ei pandemia. Am plecat cu avionul, o companie elenă, iar la sosirea în Atena, pasagerii au fost testați pentru COVID-19, testare PCR.

Am fost rugați respectuos să ne autolimităm deplasările timp de o zi, până când sunt gata rezultatele testelor COVID-19, însă nimic nu a avut caracter obligatoriu. Ni s-a spus că vom mai auzi de ei DOAR în caz că e ceva în neregulă! Grecii sunt asumați, responsabili în fața pandemiei și tratează oaspeții exemplar.

Am găsit o curățenie remarcabilă, peste tot aveam la îndemână măști și dezinfectante, circuite bine puse la punct pentru protejarea clienților cât și un nou tip de mască, foarte eficientă și comodă!”, a dezvăluit dr. Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com