Atentie ! Pentru toate femeilie care vor sa slabeasca ! Cum sa scapati de burta fara exercitii!

Excesul de grasime de la nivelul abdomenului este o problema de estetica si de sanatate comuna, care afecteaza atat barbatii, cat si femeile. Daca nu aveti timp pentru exercitii fizice sau sa urmati un regim alimentar strict, iata ce puteti face…

a

Nutritionistii spun ca micul dejun este cea mai importanta masa intr-o dieta, asa ca nu trebuie sa sariti peste el. Daca va intrebati ce ar trebui sa includa micul dejun, astfel incat acesta sa reduca in mod eficient dimensiunea taliei dumneavoastra, raspunsul nu poate fi mai simplu- oua.
Conform unui studiu din 2008, ouale sunt extrem de benefice pentru arderea excesului de grasime de la nivelul abdomenului, deoarece acestea sunt bogate in proteine. Iar micul dejun ar trebui sa contina o multime de proteine pentru a va mentine satul pana la pranz.

Cea mai mica cantitate de proteine pe care ar trebui sa o consumati la micul dejun este de 20 grame, spun expertii. Si, in cazul in care nu ati stiut, un singur ou are in jur de 6 g de proteine.

Ce ar trebui sa faceti

Micul dejun perfect care contine o multime de proteine si si putine calorii este reprezentat de fierberea unui ou. Daca doriti sa va pregatiti o masa rapida si echilibrata care va va oferi numeroase beneficii sanatatii, combinati oul fiert cu un mar. Oul va va oferi 78 de calorii, iar marul 80. Aceasta combinatie este extrem de benefica sanatatii, pentru ca ofera putine calorii, insa o multime de nutrienti, printre care o concentratie mare de proteine, care va vor pastra poftele nesanatoase departe.

8 moduri de a realiza când eşti manipulat emoţional .. și cum să te eliberezi

Noi, ca ființe umane, avem un aspect foarte egoist (chiar dacă poate nu este cu adevărat “real”) al ființelor noastre numit ego-ul și apar multe probleme atunci când acest aspect al experienței umane este necontrolat. Manipularea a fost întotdeauna un instrument favorizat al ego-ului pentru a obține ceea ce vrea.

Această manipulare poate veni fie într-o formă fizică, fie poate fi văzută să funcționeze la nivel emoțional, pentru a distruge psihicul în îndeplinirea dorințelor manipulatorului. Identificarea corectă a modului în care oamenii manipulează în mod emoțional alți oameni ne poate salva multă suferință în viitor, identificând din timp aceste lucruri.

Protejând-ne de a fi manipulați la nivel emoțional, suntem capabili să ne eliberăm odată pentru totdeauna de încălcarea dreptului nostru universal de liberă voință. Așa cum putem schimba conștiința noastră de starea de teamă care ne este adesea impusă de manipulatorii emoționali, putem să ne îndepărtăm de orice stare de minte debilitantă. Următoarea va fi o listă detaliată de semne pe care să le căutați în cazul persoanelor care încearcă să manipuleze în mod emoțional alții și cum să se apere împotriva acestor tactici sinistre.

Identificarea manipulării emoționale

Faceți o declarație care este întoarsă pentru a fi folosită împotriva voastră într-un mod negativ.

Persoana va vorbi cu un aer de onestitate care este, de fapt, o acoperire pentru adevăratele lor intenții. Un exemplu ar fi că ați spune acestei persoane ceva de genul “Sunt foarte supărat că mi-ai uitat ziua de naștere”. Răspunsul lor ar fi că “mă face să mă simt trist că ai crede că îți voi uita ziua de naștere, ar fi trebuit să spun tu de marele stres personal cu care mă confrunt acum, dar tu vezi că nu vreau să te deranjez. Aveți dreptate că ar fi trebuit să pun toate aceste dureri (în acest moment, lacrimile convingătoare ar putea să apară pentru a da mai multă încredere acestei tactici de manipulare fiind folosite) și s-au concentrat asupra zilei dvs. de naștere. Îmi pare rău.“

Intuiția ta poate simți că scuza asta elaborată nu este autentică. Cu toate acestea, din moment ce au spus cuvintele magice, esti in esenta lasata cu nimic mai mult de spus sau vei gasi ca incerci sa-ti controlezi furia falsa. Când acest scenariu se joacă, nu acceptați scuze care sunt la fel de reale ca adevăratele lor intenții. Dacă acceptați scuzele, tocmai ați fost manipulat emoțional! Dacă nu se simte autentic, probabil că nu este. Nu vă permiteți să fiţi șantajat emoțional, pentru că dacă o faceți o dată, manipulatorul emoțional va vedea că poate fi folosit ca o metodă de succes de a obține ceea ce dorește.

Persoana se prezintă ca ajutător voluntar.

O persoană care acționează ca un manipulator emoțional joacă rolul unei persoane care este dispusă să ajute cu orice sarcină dată. Dacă îi cereți ajutorul pentru ceva, el va fi mai mult decât dispus să fie de acord. Dacă nu le-ați solicitat ajutorul, el sau ea se va oferi voluntar pentru a ajuta la orice sarcină dată. Văzând o ofertă de ajutor arata ca un lucru minunat, dar în mintea unui manipulator emoțional, aceasta este doar o mișcare tactică pentru a împlini o dorință egoistă pe care o are. Dacă acceptați oferta lor de a ajuta, el sau ea își va exprima respingerea de a ajuta, permițând mai multe suspinuri care sunt suficient de puternice pentru a vă observa sau alte semne non-verbale care vă anunță că într-adevăr nu vor să vă ajute cu tot ce li sa oferit să ajute.

Veți observa acest lucru și spuneți-le că nu pare să vrea să ajute, iar atunci când își începe eforturile principale de manipulare. El sau ea va arăta voința lor mare de a te ajuta. Pentru a ocoli această manipulare, ignorați suspinul fals și indicațiile subtile ca nu este dispus să ajute. De asemenea, puteți confrunta direct persoana și puteți livra un ultimatum (deși într-o manieră civilizata).

Ei spun ceva, dar mai târziu vă asigură că nu au spus nimic.

Aceasta este o tactică pe care o puteți vedea folosită în multe aspecte ale societății, probabil că sfera politică este cel mai mare utilizator al acesteia. Dacă simțiți în permanență că poate exista ceva în neregulă cu amintirea memoriei, deoarece vă amintiți un lucru și manipulatorul emoțional “își amintește” altul, atunci fiți precauți. Cei care au stăpânit “arta” manipulării emoționale sunt experți în justificarea acțiunilor lor, transformarea lucrurilor în jurul vostru și raționalizarea situațiilor.

Este ca și cum ar fi absolvit Universitatea de Minciuni și sunt incredibil de pricepuți în a trece chiar și în minciuna cea mai ridicolă, fără să dea nici o sugestie că el sau ea este înșelător. Ei pot fi convingatori experti pana la punctul in care incepi sa intrebi propriile tale amintiri si sanatatea. Pentru a combate această tehnică de către manipulatorul emoțional, păstrarea unui jurnal al a ceea ce el sau ea spune este un început bun pentru a avea o dovadă definitivă că el sau ea se află chiar în fața ta. Nu contează cum faci asta. Poate fi sub forma unei alte persoane cu tine atunci când manipulatorul spune ceea ce spune, scrie, înregistrează etc.

Te vor face să te simţi vinovat.

Manipulatorii emoționali sunt experți în a face oamenii sa se simtă vinovati. Ei au capacitatea de a vă face să vă simțiți vinovați fie că nu vorbiți, că nu vorbiți prea mult, că nu manifestați suficiente emoții, că aveți prea multă emoție, că nu oferiti și / sau că nu aveți suficientă grijă și că vă acordați prea multă grijă. Nu există linii pe care manipulatorul emoțional nu le va traversa pentru a vă pune într-o călătorie de vinovăție. Această persoană va expune foarte rar orice nevoi sau dorințe reale pe care le are. În schimb, manipularea emoțională este jocul pe care îl joacă pentru a satisface aceste nevoi și dorințe. Combinată cu vina, simpatia este un instrument foarte puternic pentru a vă manipula emoțiile.

Manipulatorul emoțional este excelent la jocul victimei. Ele îți provoacă voința de a sprijini, de a le îngriji. Aceste persoane foarte rar își fac munca murdară, ca să spunem așa. Ei sunt capabili să te facă să le faci pentru ei și atunci când faci (prin mijloace indirecte) ei vor spune că nu se așteptau niciodată sau voiau să faci nimic deloc. Nu-ți face griji, nu îți pierzi sănătatea! Faceți-le foarte clar pentru ei că nu veți face munca lor murdară, care poate fi spus prin a spune “Sunt pe deplin încrezător în capacitatea dumneavoastră de a lucra acest lucru pe cont propriu.”

Ele sunt indirecte.

Luând pasul pasiv-agresiv, manipulatorii emoționali sunt capabili să se ocupe indirect de lucruri. Acțiunile din această categorie includ discuția în spatele tău, să-i facă pe alții să-ți spună ce nu ţi-ar spune ei înșiși și să găsească modalități subtile de a te face să știi că sunt nefericiți. Ei vă vor spune lucruri pe care doriți să le auziți, dar apoi faceți ceva pentru a submina asta. Un exemplu în acest sens ar fi dacă manipulatorul spune că “bineînțeles că vreau să te întorci la scoala și știi că te voi sprijini întotdeauna.” derulează înainte într-o noapte în care studiați fie pentru un examen, proiectul de lucru și copiii dvs. (dacă aveți, adică) aruncă sentimente de temperament, volumul televizorului este foarte ridicat, iar animalele de companie trebuie să aibă grijă – în timp ce stă pe canapea privindu-vă cu indiferenţă.

Dacă ați fi chemat la acestea, probabil că vor spune ceva de genul “bine, nu poți să te aștepți ca viata să se oprească pentru că ai un examen sau trebuie să termini un proiect pentru muncă, draga?”. pentru a face față și, dacă un manipulator emoțional îl trage, alegerea de răspuns este foarte limitată … chiar atât de mult încât nu am o metodă adecvată pentru a combate acest lucru, în afară de a scoate această persoană din viața ta.

Par întotdeauna că le este mai rău decât tine.

Această tactică este destul de dreaptă. Indiferent ce probleme aveți în viața, manipulatorul emoțional are întotdeauna probleme mai rele decât tine. Ei își schimbă concentrarea de la problemele pe care le au asupra presupuselor lor probleme (care aproape nu există niciodată în modul în care pretind că o fac).

Dacă simțiți că nu sunt autentici și încearcă doar să schimbe focalizarea conversației asupra lor pentru a satisface o dorință egoistă, ei vor afișa sentimente de a fi profund răniți și vă vor numi egoiști. Da, ei vă vor numi egoiști, când în realitate ei sunt egoiști. În fiecare zi este ziua opusă pentru acest manipulator emoțional. Este dificil să combateți acest lucru, deoarece este dificil să demonstrați că nu încercați să fiți în centrul atenției, ca să vă spun așa. Cu toate acestea, o soluție clară și eficientă este pur și simplu să ai încredere în intuiția ta cu privire la autenticitatea lor și să pleci.

Ei pot reduce energia pozitivă a celorlalți din jurul lor.

Având în vedere natura interconectată a conștiinței umane, toată lumea afectează pe toți ceilalți. Această realitate este capabilă să ne ajute și să ne rănească. Dacă un manipulator emoțional este într-o cameră cu alții care se simt destul de mulțumiți și pozitivi, nivelul scăzut al conștiinței de manipulatori va avea un impact negativ asupra celorlalți în jurul său. Dacă sunt furioși sau tristi, alții vor începe să simtă că aceste emoții se strecoară în conștiința lor și ii vor intrista.

Rezultatul instinctual al acestui lucru este că alții vor încerca să aducă nivelul energiei înapoi prin încercarea de a face manipulatorul emoțional să se simtă mai bine. Dacă stați în jurul unei astfel de persoane o perioadă lungă de timp, veți fi epuizați întotdeauna încercând să îi aduceți înapoi la capătul pozitiv al spectrului emoțional și veti fi epuizat.

Ei nu au nici un sens de responsabilitate.

Manipulatorii emoționali nu își asumă responsabilitatea pentru propriile acțiuni. Întotdeauna întorc o situație pentru a vedea ce le-au făcut ceilalți. O modalitate ușoară de a identifica un manipulator emoțional folosind această tactică este să vezi dacă el sau ea încearcă să stabilească intimitatea prin partajarea timpurie a informațiilor foarte personale care sunt cele care te fac să-ți pară rău.

Puteți simți la început că acest individ este foarte sensibil, deschis din punct de vedere emoțional și poate chiar puțin vulnerabil. Acesta este exact modul în care vor să-ți percepi acțiunile. Manipulatorii emoționali și-au încurajat ego-ul la astfel de înălțimi atât de mari încât practic nu se simt niciodată vulnerabili. Cea mai bună metodă de combatere a acestei tactici este identificarea ei din timp și încetarea acordării acestor persoane unei audiențe.

Eliberează-te

Fiecare dintre noi este obligat să întâlnească un manipulator emoțional mai devreme sau mai târziu. Prin înțelegerea modului în care operează și a tacticilor pe care le folosesc pentru ceilalți, putem fi bine pregătiți pentru încercările lor de a ne folosi pentru propriile noastre dorințe egoiste și pot preveni durerea, uneori chiar și viața. Răspândiți conștientizarea altora prin educarea lor în privința manipulării emoționale și a eforturilor noastre colective, nu vom mai cădea pentru trucurile lor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com