AU ANUNȚAT CĂ VOR AVEA 1.000 DE INVITAȚI, DAR TOTUL E ÎN ”STAND-BY”: „DE DOUĂ LUNI NU AM…” NUNTA DINTRE ARMIN NICOARĂ ȘI CLAUDIA PUICAN, PUSĂ SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII

Nunta lui Armin Nicoară cu aleasa inimii lui, Claudia Puican, e sub semnul întrebării. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să anunțe ultimele detalii despre mult-așteptatul eveniment, cântărețul a dezvăluit, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, de ce nu va merge, cel puțin pentru moment, la altar cu partenera lui. 

Anul acesta, nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican era unul dintre cele mai așteptate evenimente! Interpretul plănuise o petrecere fastuoasă în cadrul căreia el și logodnica lui aveau să își unească destinele, dar planurile le-au fost date peste cap. Atât Armin Nicoară, cât și Claudia Puican au de onorat mai multe evenimente, astfel încât nici nu mai au timp să își planifice nunta.

Cântărețul recunoaște că, de câteva luni bune, este pe drumuri, având diferite evenimente de onorat în fiecare seară. Acesta este și motivul pentru care Armin Nicoară a declarat, pentru CANCAN.RO, că nu știe când va avea loc nunta cu Claudia Puican.

Armin Nicoară și Claudia Puican, în vacanță

Armin Nicoară explică motivele pentru care amână nunta cu Claudia Puican

Întrebat când va face marele pas cu femeia care îi este alături de câțiva ani, Armin ne-a spus, râzând: „Când mă vor ajuta și pe mine timpul și vremea”, semn că este foarte ocupat.

De două luni, eu nu am mai ajuns acasă. Avem reality-show, iar echipa nu a reușit să țină pasul cu mine, din cauza evenimentelor pe care le am. Nimeni nu a  crezut că am eveniment de luni până duminică. Încă funcționez la capacitate maximă datorită adrenalinei, mă ține pe picioare”, ne-a spus Armin Nicoară, cu privire la motivele pentru care a amânat nunta cu Claudia Puican.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com