Au apărut noi imagini cu norul uriaș, asemănător unui OZN, observat în Turcia. Fenomenul a fost surprins înainte de cutremure

Au apărut noi imagini cu norul uriaș, care a fost asemănat de mulți cu un ONZ. Fenomenul a fost surprins într-un oraș din Turcia, înainte de cutremurele devastatoare care au provocat tragedii. Ce au spus specialiștii despre spectacolul de pe cer.

a

Un nor uriaș în formă de obiect zburător neidentificat (OZN) a făcut spectacol deasupra unui oraș din Turcia pe data de 20 ianuarie. Acest fenomen a fost destul de rar în lume. Direcția de Meteorologie din Turcia a anunțat atunci că acela a fost un bun exemplu de nori cu lentile. Potrivit experților, norii sunt formați de fluctuațiile puternice ale vântului în locuri precum orașul montan Bursa.

Noi imagini cu norul uriaș, asemănător unui OZN, observat în Turcia

Astfel de formațiuni sunt rare și nu mulți oameni au șansa de a vedea un astfel de spectacol pe cer. Acest fenomen este cunoscut și sub numele de nori lenticulari. Imaginile surprinse atunci au devenit repede virale pe rețelele de socializare, iar videolipul atașat în acest articol este mai lung decât cele ce au apărut la început pe internet.

Norii, care aratau ca un Obiect Zburător Neidentificat (OZN), au apărut chiar la apusul soarelui în orașul din Turcia. Experții au ținut să precizeze la acel moment că locația geografică a orașului este „perfectă” pentru o astfel de priveliște.

La ceva timp după apariția acestui nor care a făcut spectacol pe cer s-au produs cutremurele devastatoare din Turcia.

Despre norii lenticulari

Norii lenticulari au adesea formă de disc și de cele mai multe ori sunt asemănați de cei ce au ocazia să îi vadă cu o farfurie. Ei apar doar atunci când aerul umed trece peste zonele muntoase.

Astfel de nori își fac apariția pe cer numai dacă temperatura este una foarte scăzută. Imaginile filmate în Turcia par desprinse dintr-un basm. Cu toate astea, multe persoane s-au speriat și se gândeau că ar fi fost vorba despre un semn rău.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com