Au fost izgoniţi de la parastasul Majestăţii Sale, apoi... Cum i-am filmat înaintea Crăciunului pe Principele Nicolae & "Lady Di" a României - RADIO FX NET

Au fost izgoniţi de la parastasul Majestăţii Sale, apoi… Cum i-am filmat înaintea Crăciunului pe Principele Nicolae & “Lady Di” a României

Imagini în exclusivitate naţională cu Principele Nicolae şi logodnica lui, Alina Maria Binder, cea supranumită “Lady Di” a României. Vizibil afectaţi de trecerea la cele veşnice a Regelui Mihai, bunicul prinţului, cei doi au mers să se plimbe în Parcul Herăstrău.

Principele Nicolae şi logodnica lui, Alina Binder, au fost lăsaţi să participe la funeraliile Regelui Mihai alături de Familia Regală, însă au fost izgoniţi de la parastasul Majestăţii Sale. După înmormântarea Regelui, Principele a rămas în ţară, el locuind în toată această perioadă alături de logodnica lui, în vila viitorilor socri.

Principele Nicolae şi Alina Binder au mers înainte de Crăciun în Parcul Herăstrău, pentru a uita, cel mai probabil, de durerea pe care le-a provocat-o moartea Regelui Mihai. Principele a plâns atunci când a văzut sicriul Majestăţii Sale înfăşurat în steagul tricolor, foarte afectată fiind şi Alina Binder. Logodnica lui Nicolae Medforth-Mills a plâns şi ea în hohote la funeraliile Regelui Mihai.

Imaginile cu Principele Nicolae şi Alina Binder, în exclusivitate îi înfăţişează pe Alteţa Sa Nicolae şi pe viitoarea lui soţie ca doi oameni foarte simpli, modeşti, în ciuda faptului că Principele Nicolae este nepotul Regelui Mihai, iar Alina Binder a devenit şi ea cunoscută în toată România datorită logodnei cu Nicolae Medforth-Mills.

Nicolae şi Alina s-au plimbat prin Herăstrău ca doi oameni obişnuiţi, fără bodyguarzi, fiind evident faptul că nu au reuşit încă să treacă peste suferinţa pe care le-a provocat-o moartea Regelui Mihai. Principele Nicolae şi “Lady Di” a României au fost foarte serioşi, chiar trişti, pe parcursul întregii plimbări prin Herăstrău.

Dacă nu am şti, nici nu ne-am gândi că Nicolae face parte din Familia Regală, cu toate că i-a fost retras, oficial, titlul de Principe. Nicolae este modest, nimic nu lasă să se întrevadă faptul că este o persoană atât de importantă, iar logodnica lui, “Lady Di”, aminteşte de modestia şi eleganţa Prinţesei Diana. Cei doi au coborât, atunci când au ajuns în Parcul Herăstrău, dintr-un Mini Cooper, o maşină bună, dar care nu iese în evidenţă. La volan a fost înuşi Principele Nicolae, maşina respectivă fiind, însă, a logodnicei sale.

Principele Nicolae vrea să îşi recapete titlul

A fost acceptat de Familia Regală alături de logodnica lui Alina Binder la funeraliile Majestăţii Sale, însă Principele Nicolae nu a avut voie să călătorească cu trenul regal alături de sicriul cu trupul neînsufleţit al bunicului său, lucru care l-a întristat şi l-a făcut să se simtă nedreptăţit.

Prinţul Nicolae doreşte să îşi recapete oficial titlul de Principe, după cum a anunţat avocatul său, Radu Enache. “Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine. (…) Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt”, explica Radu Enache.

Principele Nicolae şi logodnica sa, Alina Binder, urmează să se căsătorească în vara lui 2018. Regele Mihai l-a felicitat, în luna august, pe Nicolae, după ce a aflat vestea că nepotul său se va căsători. După înmormântarea Regelui Mihai, Nicolae şi Alina au locuit alături de viitorii socri ai Principelui, Rodica şi Heinz Binder, în vila acestora.

Vestea că Principele Nicolae şi Alina Binder se vor căsători a fost primită cu entuziasm de părinţii Alinei. “Vă mulţumesc pentru felicitări. Într-adevăr, Principele Nicolae a primit acordul nostru (n.r. – al părinţilor Alinei) pentru a se căsători cu fiica noastră. Noi am dori să rămânem în privat şi să îi lăsăm pe viitorii miri să fie în centrul atenţiei”, declara Heinz Binder.

 

 

sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com